Μοναδικά υπερρεαλιστικά τατουάζ από την Βαλεντίνα Ριάμποβα

Έτσι μοιάζει ένα υπερρεαλιστικό τατουάζ. Οι δημιουργίες της Βαλεντίνα Ριάμποβα

Η Βαλεντίνα Ριάμποβα είναι μια αυτοδίδακτη Tattoo artist, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Έχει την τάση δημιουργεί οικία σχέδια- εικόνες που περιλαμβάνουν αγαπημένα πρόσωπα, περίτεχνα σχέδια ζώων και λουλούδια. Όμως η επιτυχία της Ριάμποβα δεν οφείλεται μόνο στην επιλογή των θεμάτων των τατουάζ.

Ρίχνοντας μια ματιά στο έργο της, μπορούμε εύκολα να δούμε πως έχει μία μοναδική υπερρεαλιστική αντίληψη, που την κάνουν να ξεχωρίζει από τους άλλους tattoo artists. Εξ' άλλου αυτό φαίνεται από τα τατουάζ τα οποία μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής ή “πειραγμένες” φωτογραφίες.

'Οπως φαίνεται από τις ακριβείς γραμμές και τις εντυπωσιακές σκιάσεις, η Ryabova σπούδαζε στη Σχολή Καλών Τεχνών αλλά σύντομα κατάλαβε πως δεν επιθυμεί να γίνει σχεδιάστρια μέσω της συμβατικής οδού. Έτσι, αγόρασε τον δικό της εξοπλισμό και ξεκίνησε την αυτοδημιούργητη καριέρα της στα τατουάζ. Μπορεί να μη της φαίνεται αλλά η Ριάμποβα ξεκίνησε να “χτυπά” τατουάζ, μόλις πριν 2 χρόνια, στα τέλη του 2012.

“Προτιμώ τον αυτοσχεδιασμό και χρησιμοποιώ φωτογραφίες από το να κάνω πολλά σκίτσα για ένα έργο” λέει η ίδια για τα εκπληκτικά σχέδιά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στυλ της, δείτε παρακάτω h/t DesignTaxi

"Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο (Tattoo Artist Valentina Ryabova Brings Inked Hyperrealism To The Human Body) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA

Δημοφιλή