Τις τηλεφωνικές συνομιλίες του πιστολέρο «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ.

Τις τηλεφωνικές συνομιλίες του πιστολέρο «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ.
archive

Τις τηλεφωνικές συνομιλίες του 31χρονου μανιακού κακοποιού, Μπάκο Αρμπέρ, σαρώνει η ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπίσει τα άτομα με τα οποία μίλησε ο δράστης πριν γαζώσει με καλάσνικοφ 11 ανθρώπους στο Μικρολίμανο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μετά τον καβγά που έκανε με δύο κοπέλες στο κέντρο διασκέδασης στις 4.00 το πρωί του Σαββάτου, βγήκε από το μαγαζί και μίλησε στο τηλέφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε με το όπλο και άνοιξε πυρ στα τυφλά. Η επίθεση έγινε στις 4.15 και το κρίσιμο τηλέφωνο του ενόπλου έγινε στο διάστημα από 4.05 μέχρι 4.10.

Τα κινητά τηλέφωνα που είχε χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν ο 31χρονος είναι –όπως είναι αναμενόμενο- απενεργοποιημένα και σίγουρα δεν τα έχει μαζί του, καθώς ακόμα και κλειστά θα έδιναν το στίγμα του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Μπάκο Αρμπέρ έχει «υποστηρικτικό δίκτυο» τουλάχιστον ακόμα δύο ατόμων, τα οποία τον βοηθούν στο να κρύβεται. Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για άτομα που έχουν φάκελο στην Ασφάλεια για αδικήματα που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά, εκδιδόμενες γυναίκες και εμπορία όπλων. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει από την Αστυνομία τουλάχιστον έξι έφοδοι σε σπίτια-κρησφύγετα χωρίς να εντοπιστεί.

Δημοφιλή