Animated ελληνική σάτιρα: "Μες στα μπουντρούμια: κόκκινες γραμμές".

vktoons: Ένα επεισόδιο για τις "κόκκινες γραμμές" κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε αυτό το επεισόδιο ασχολούμαστε με τις "κόκκινες γραμμές" της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών, "κόκκινες γραμμές" που διαρκώς εγκαταλείπονται. Εσείς για ποιόν λόγο νομίζετε ότι γίνεται αυτό; περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια!

Ακόμα, καταπιανόμαστε με τις "κόκκινες γραμμές" της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διαρκώς φαίνεται να εγκαταλείπει τις πιο "σκληρές" θέσεις που είχε αρχικά.

Τι είναι η vktoons

Πρόκειται για μία animated πολιτική σατιρική web σειρά, η οποία καταπιάνεται με την σύγχρονη πραγματικότητα, κάνοντας σχόλιο επάνω σε αυτή. Το σχόλιο, όμως, γίνεται σε ένα σκηνικό ...μεσαιωνικό: τα επεισόδια εκτυλίσσονται στα μπουντρούμια ενός κάστρου και στην Βασιλική Αίθουσα. Κεντρικοί χαρακτήρες είναι ο βασιλιάς (ο εκάστοτε πρωθυπουργός), ο Ιώβ, ένας φυλακισμένος στα μπουντρούμι που δυσκολεύεται να καταλάβει πώς έφτασε εκεί κάτω, ο δήμιος που είναι η ...συνείδηση του Ιώβ ουσιαστικά και ο Σφουγγοκωλάριος, ο πιστός αυλικός του βασιλιά. Ακόμα, μόνιμος χαρακτήρας είναι και ο γραφέας που "σχολιάζει"...σιωπηρά τα όσα ακούει.

Η σειρά προβάλλεται κάθε εβδομάδα στο κανάλι της vktoons (μέλος του διεθνούς δικτύου του channel frederator) στο youtube

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Animation: Βαγγέλης Καραδήμας

Voice talents (βασικοί χαρακτήρες):

Φίλιππος Αθανασόπουλος (Φιλική συμμετοχή)

Θανάσης Γάλλος

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Βαγγέλης Καραδήμας

Sound editor: Λευτέρης Αλεξανδρίδης (Down Under Studio)

Δημοφιλή