Νεκρός ο Μένης Κουμανταρέας. Βρέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο

Νεκρός ο Μένης Κουμανταρέας. Βρέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο
SOOC

Ο μεγάλος συγγραφέας, Μένης Κουμανταρέας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για δολοφονία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματός του στην Κυψέλη, στην οδό Ζακύνθου δεν είχε παραβιαστεί.

Η σορός του βρέθηκε από το ανιψιό του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ανιψιός του τον έπαιρνε από χθες το απόγευμα τηλέφωνο και ο Μένης Κουμανταρέας δεν απαντούσε. Ανησύχησε και πήγε ο ίδιος τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα, μπήκε με τα κλειδιά που του είχε δώσει ο ίδιος ο Κουμανταρέας, άνοιξε και βρήκε το πτώμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο διαπίστωσαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ότι οι δράστες έχουν ψάξει «επιλεκτικά» το διαμέρισμα. Δηλαδή, κάποιοι από τους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν ανάστατοι και κάποιοι όχι. Εκτιμάται ότι οι δράστες έφυγαν από την πόρτα, χωρίς κάποιος από τους γείτονες να τον αντιληφθεί, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους. Ωστόσο, κάποιοι κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές.

Άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών έχουν αποκλείσει το σημείο και ερευνούν το διαμέρισμα. Η νεκροψία θα γίνει την Δευτέρα, για να διαπιστώσουν οι ιατροδικαστές κατά πόσον πρόκειται για έγκλημα.

Δημοφιλή