Παύλος Χαϊκάλης: Ο Αποστολόπουλος έχει να δώσει εξηγήσεις όχι εγώ

Παύλος Χαϊκάλης: Ο Αποστολόπουλος έχει να δώσει εξηγήσεις όχι εγώ

«Αυτός ηγείται της “σκηνής” όπως λέμε στο θέατρο, αυτός μιλάει, αυτός έχει να δώσει εξηγήσεις» απαντά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης στον Γιώργο Αποστολόπουλου και συγκεκριμένα στο περιεχόμενο της γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο κ.Χαϊκάλης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων το Star, σχετικά με τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του από τον κ.Αποστολόπουλο, υποστήριξε μάλιστα πως ο τελευταίος δεν θα έχει να δώσει εξηγήσεις μόνο στη Δικαιοσύνη αλλά και στο πρόσωπο για το οποίο ανέλαβε να κάνει τον διαμεσολαβητή, «το θιγόμενο πρόσωπο» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για το οποίο όπως είπε ο βουλευτής, «όταν ακούσει τί λέει (ο Γ.Αποστολόπουλος) θα τον κυνηγάει για δύο ζωές».

Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι αναφορές του κ.Χαϊκάλη για την παράδοση του υλικού από την καταγεγραμμένη συνομιλία του με τον κ.Αποστολόπουλο, στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο. «Του το έδωσα επειδή έχει την τεχνική υποδομή για να καθαρίσει τον ήχο» ανέφερε στη συνέντευξη ο κ.Χαϊκάλης. Μάλιστα όπως ανέφερε, το μέρος του καταγεγραμμένου υλικού που παραδόθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης, προκειμένου να δοθεί άδεια για να δημοσιοποιηθεί, είναι απο αυτό το επεξεργασμένο υλικό.

Στην ίδια συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι πίσω από τον Αποστολόπουλο μπορεί να κρύβονται διάφορα άτομα και κύκλοι, καθώς όπως επανέλαβε ο «μεσάζων» του έκανε λόγο για χρήματα «χτυπημένα» από την αστυνομία για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ωστόσο λίγο νωρίτερα είχε αναφέρει πως πίσω από το πρόσωπο αυτό βρίσκεται τραπεζίτης.

Επίσης επανήλθε στο σύνολο του περιεχομένου των καταγγελιών του για τις επαφές του με τον κ.Αποστολόπουλο. Όπως εξήγησε ο ίδιος στις αρχικές συζητήσεις με τον τελευταίο, δεν πίστευε ότι μιλούσε σοβαρά για τα περί χρηματισμού και μάλιστα οι αυτές οι συζητήσεις τους δεν καταγράφηκαν.

Στη συνέχεια, όπως εξήγησε, και αφού ήρθε σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο προχώρησαν στην καταγραφή του νέου διαλόγου τους στο ραντεβού της 6ης Δεκεμβρίου ενώ αναφέρθηκε στις διαφημίσεις, στα 700.000 ευρώ και στις διευκολύνσεις για το δάνειο που έχει λάβει, που ήταν και το αντίτιμο που φέρεται να του έταξε ο κ.Αποστολόπουλος.

Δημοφιλή