Τέρμα τα γκάζια: το μέλλον των αγώνων ταχύτητας

Τέρμα τα γκάζια: το μέλλον των αγώνων ταχύτητας

Μία εντυπωσιακή ματιά στο μέλλον των αγώνων ταχύτητας παρέχει βίντεο της Hankook Tire. Η εταιρεία άρχισε το 2012 συνεργασία με το University of Cincinnati για την ανάπτυξη concept ελαστικών για αυτοκίνητα, περιλαμβανομένων του Tiltread και του eMembrane.

Φέτος η Hankook Tire, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Πφορτσχάιμ στη Γερμανία, αποκάλυψε ένα νέο σετ φουτουριστικών λαστίχων στο 2014 Essen Motors Show. Το Design Innovation Project εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της εταιρείας, με έμφαση σε καινοτόμα οράματα και ιδέες με το βλέμμα στο μέλλον. Αυτό το έτος το theme ήταν «A Great Challenge for a Great Change», για την ανάπτυξη concept λαστίχων που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αλλαγές στο έδαφος, ως επίπτωση της κλιματικής αλλαγής. Ως εκ τούτου, τα Bootstrack, Alpike και HyBlade «εξειδικεύονται» σε δεδομένα ερημοποίησης, χιονιού και βαρέων βροχοπτώσεων.

Ακόμα και αν δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά αν οι αγώνες ταχύτητας θα φτάσουν κάποια στιγμή σε τέτοιο σημείο, το σχετικό βίντεο είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, θυμίζοντας σκηνές από videogame.

Δημοφιλή