Νεκρή η αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από ένοπλο στη Μονρούζ της Γαλλίας

Νεκρή η αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από ένοπλο στη Μονρούζ της Γαλλίας

Νεκρή είναι η αστυνομικός η οποία δέχθηκε τα πυρά άγνωστου άνδρα στην περιοχή της Μονρούζ. Η γυναίκα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τραυματίστηκε σοβαρά όπως και μια γυναίκα υπάλληλος του Δήμου, από πυροβολισμούς στο Πορτ-Σατιγιόν, στα νότια του Παρισιού.

Η κατάσταση της αστυνομικού είχε κριθεί εξ αρχής κρίσιμη καθώς είχε υποστεί σοβαρό τραύμα στη πλάτη και μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο κατέληξε.

Όπως αναφέρει το Associated Press η αστυνομικός είχε σταματήσει προκειμένου να ερευνήσει ένα τροχαίο ατύχημα και εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Ο άνδρας που πυροβόλησε φέρεται να άνοιξε πυρ ενώ απομακρυνόταν από το σημείο.

Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ενώ κατά πληροφορίες ο γενικός εισαγγελέας θα λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε ο δράστης της επίθεσης να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί.

Σε κάθε περίπτωση οι αρχές ζητούν να μην βιαστούν οι πολίτες και τα ΜΜΕ να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα για την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών προσπαθώντας να συνδέσουν το περιστατικό αυτό με την επίθεση το γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές είχαν δηλώσει ότι ένας άνδρας 52 ετών συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση και αρκετά πρακτορεία ειδήσεων επιμένουν πως ένα άτομο έχει συλληφθεί και σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δημοφιλή