«Πριγκιπώ»: Τα κοσμήματα με τον πριγκιπικό χαρακτήρα

«Πριγκιπώ»: Η Κέλλυ και η Καλομοίρα θέλουν να νιώσουν όλες οι γυναίκες πριγκίπισσες
ΠΡΙΓΚΙΠΩ

Η Κέλλυ και η Καλομοίρα, ξεκίνησαν δειλά από έναν μικρό εργαστήρι σε μια στοά της Αθήνας το 2009 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να μεταφέρουν το πριγκιπωμάγαζό τους σε ένα όμορφο χώρο της οδού Κολοκοτρώνη. Έχοντας πάνω από 36.000 άτομα να της ακολουθούν στο Facebook τα δύο κορίτσια έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και δημιούργησαν τη δική τους σειρά κοσμημάτων με απλές γραμμές και προσιτές τιμές, με την επωνυμία «Πριγκιπώ».

Πότε δημιουργήθηκαν τα κοσμήματα «Πριγκιπώ» και πώς προέκυψε η ιδέα;

Η ιδέα προέκυψε περίπου 10 χρόνια πριν, όταν πιάσαμε στα χέρια μας ένα κομμάτι μέταλλο για πρώτη φορά. Μερικά χρόνια αργότερα, το φθινόπωρο του 2009 γεννήθηκε το Πριγκιπώ. Ένα, ίσως περίεργο όνομα, αλλά κάπως έπρεπε να λέγεται!

Γιατί διαλέξατε αυτό το όνομα;

Ψάχναμε κάτι «πριγκιπικό» και μετά από ώριμη και πολύμηνη σκέψη, η αγαπημένη μας φίλη Ειρήνη σκέφτηκε το όνομα «Πριγκιπώ». Η μία από εμάς (Κέλλυ) το λάτρεψε, ενώ η άλλη (Καλομοίρα) το αρνήθηκε! Τελικά η ιστορία, όπως και κάθε πριγκιπική ιστορία, άλλωστε, είχε happy ending και κρατήσαμε το όνομα.

Τι προβλήματα αντιμετωπίσατε στον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας;

Τα σημαντικότερα προβλήματα εκείνα που έχουν σχέση με το κράτος και το γεγονός ότι καταναλώνουμε αρκετό παραγωγικό χρόνο από τη μέρα μας για να είμαστε τυπικοί απέναντί του.

Τι υλικά χρησιμοποιείτε στα κοσμήματά σας;

Έχουμε μια εμμονή με το μέταλλο. Από Ορείχαλκο και ασήμι μέχρι χρυσό, όλα τα λατρεύουμε!!

Από που εμπνέεστε;

Έμπνευση μας δίνουν τα ίδια τα υλικά και οι τεχνικές. Αν μάθουμε κάτι νέο, είτε πρόκειται για κάποια τεχνική, είτε για ένα καινούριο εργαλείο που βγήκε στην αγορά, σίγουρα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Μόλις γίνει αυτό, σχεδόν αμέσως έχουμε κι ένα καινούριο κόσμημα για τη συλλογή μας.

Όλη η ομάδα του «Πριγκιπώ»

Πού μπορεί να βρει κανείς τα κοσμήματά σας;

Θα μας βρείς μαζεμένους όλους στο εργαστήριο και κατάστημά μας στην οδό Κολοκοτρώνη 34, στον 3ο όροφο στο Σύνταγμα καθώς και σε καταστήματα που συνεργαζόμαστε σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα/

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το «Πριγκιπώ»;

Για εμάς, το μέλλον επιφυλάσσει νέα σχέδια και εμπνεύσεις για το καλοκαίρι που έρχεται. Ανυπομονούμε!