Μαστροπός μετέφερε καλλονές με Hummer σε ξενοδοχεία και σπίτια της Γλυφάδας

Μαστροπός μετέφερε καλλονές με Hummer σε ξενοδοχεία και σπίτια της Γλυφάδας
astynomia

Με ένα εντυπωσιακό λευκό τζιπ, μάρκας Hummer, μετέφερε καλλονές σε βίλες και ξενοδοχεία της Αθήνας 32χρονος μαστροπός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας από τους άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Ο «Μάριος», όπως ήταν το ψευδώνυμό του, έκλεινε τα ραντεβού μέσω «ροζ» ιστοσελίδας που διατηρούσε και μετέφερε ο ίδιος τις κοπέλες στις ερωτικές συνευρέσεις που κανόνιζε με ευκατάστατους πελάτες, συνήθως σε ακριβά ξενοδοχεία και σπίτια στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βούλας.

Ο 32χρονος απαντούσε στις κλήσεις των πελατών του –κυρίως επιχειρηματίες και εισοδηματίες- στους οποίους υποσχόταν ότι θα φέρει τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της Αθήνας. Πρόκειται για πέντε καλλονές, ηλικίας από 20 έως 22 ετών, τις οποίες είχε πείσε να εκδίδονται για λογαριασμό του.

Το τέλος της… καριέρας του Μάριου ήρθε όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισαν δύο ραντεβού με την «Μόνικα» και την «Μαρία» έναντι 150 ευρώ το καθένα. Όταν οι κοπέλες έβγαλαν τα ρούχα τους, παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και συνελήφθησαν.

Ταυτόχρονα άλλοι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο μαστροπό την ώρα που κινούταν με το πολυτελές Hummer σε δρόμο της Γλυφάδας. Το τζιπ κατασχέθηκε μαζί με ένα ψεύτικο πιστόλι και δύο tablet. Δύο από τις κοπέλες κατέθεσαν ότι τους τελευταίους έξι μήνες εκδίδονταν για λογαριασμό του και υποστήριξαν ότι το έκαναν λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Ο 32χρονος, ο οποίος έκανε ζωή «golden boy», οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Δημοφιλή