Ποιός υποψήφιος της ΧΑ συνελήφθη αφού κατέστρεψε προεκλογικό υλικό αριστερών κομμάτων

Ποιός υποψήφιος της ΧΑ συνελήφθη αφού κατέστρεψε προεκλογικό υλικό αριστερών κομμάτων
sooc

Για κατοχή πτυσσόμενου κλομπ, 70 φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και ενός σπρέι πιπεριού συνελήφθη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στο υπόλοιπο Αττικής, Χρήστος Μουλάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν στελέχη του ΚΚΕ κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι μέλη της Χρυσής Αυγής κατεβάζουν αφίσες του κόμματος από σχολείο στο Καματερό. Άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τα δύο άτομα που φέρονται να κατέβαζαν τις πολιτικές αφίσες μέσα σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια προχώρησαν στον έλεγχό τους.

Στο όχημα βρέθηκαν ένα πανό του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πανό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα πτυσσόμενο κλομπ, 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και ένα σπρέι πιπεριού. Τα δύο πανό, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα είχαν κατεβάσει από άγνωστο σημείο πριν μεταβούν στο σχολείο του Καματερού και κατεβάσουν τις αφίσες.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ο 52χρονος υποψήφιος της Χ.Α Χρήστος Μουλάς και ένας 22χρονος, συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κ. Μούλας δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Και αυτό γιατί σε βάρος του είχε σχηματιστεί το 2013 δικογραφία για απρόκλητη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Δημοφιλή