Δεν πέτυχε η επιμήκυνση πέους και άλλοι 9 θεότρελοι λόγοι διαζυγίου

Δεν πέτυχε η επιμήκυνση πέους και άλλοι 9 θεότρελοι λόγοι διαζυγίου

Το διαζύγιο είναι μία δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον καθένα και έχει πολλές αιτίες. Μερικές φορές το ζευγάρι απομακρύνεται ή χάνεται η επικοινωνία. Βέβαια άλλες φορές, κάποιος υιοθετεί 550 γάτες και ο γάμος παίρνει την κάτω βόλτα.

Κι όμως, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας! Βρήκαμε τους 10 πιο περίεργους λόγους διαζυγίου και σας τους παρουσιάζουμε.

1. Δεν του άρεσε η ταινία Frozen

Μία γυναίκα από την Ιαπωνία δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί ότι ο άντρας της δεν απόλαυσε την ταινία Frozen, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro news», και αποφάσισε να τον χωρίσει. Όπως η ίδια είπε στον άντρας της: «Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απίστευτη ήταν αυτή η τανία, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα», και απαίτησε διαζύγιο.

2. Ένα μαγικό τζίνι είχε κυριεύσει το σώμα της (;;;)

Μερικές φορές ο γάμος χάνει τη μαγεία του. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ένα άνδρας από το Ντουμπάι όταν χώρισε με τη γυναίκα του που «ένα τζίνι είχε κυριεύσει το σώμα της». Αφού αρνήθηκε να κοιμηθεί μαζί του, η οικογένειά της του είπε ότι έχει κυριευτεί από ένα τύπο τζίνι της αραβικής μυθολογίας.

3. Δεν πέτυχε η επιμήκυνση πέους

Νομίζω δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση... Αφού έμαθε ότι η γυναίκα δεν ήταν ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, ένας Ρώσος αποφάσισε να κάνει προσθετική στο πέος του, η οποία δεν ήταν επιτυχημένη. Αν και προσπάθησε άλλους τρόπους για να ικανοποιήσει τη γυναίκα του ήταν μάλλον αργά, αφού όπως ανέφερε ο ίδιος «είχε αγανακτήσει από τις αποτυχίες μου στο κρεβάτι και ήθελε διαζύγιο».

4. Είχε ακόρεστες ορέξεις στο κρεβάτι

Τελικά το πάρα πολύ σεξ δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ένα άνδρας από την Ινδία, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του επειδή του ζητούσε συνεχώς να κάνουν σεξ. Όπως είπε στο δικαστήριο, η γυναίκα του ήταν «επιθετική, πεισματάρα και ήθελε να έχει τον έλεγχο», πιέζοντάς τον να παίρνει ακόμα και φάρμακα ώστε να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις ακόρεστες ορέξεις του, ενώ τον απειλούσε ότι θα τον απατήσει αν δεν την ικανοποιεί.

5. Αποθήκευσε τη γυναίκα του στο κινητό του «Γκουαντάναμο»

Η γυναίκα από την Σαουδική Αραβία, κατέθεσε διαζύγιο μόλις ανακάλυψε ότι ο άντρας της την είχε αποθηκεύσει στο κινητό του με το ψευδώνυμο «Γκουαντάναμο». Ο άντρας υποστήριξε ότι ήθελε να προστατεύσει την ιδιωτικότητα τους ως ζευγάρι, αφού δεν ήθελε να ξέρουν οι γύρω του ότι τον παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα του. Μάλλον θεώρησε καλύτερο να θεωρούν οι γύρω του ότι τον παίρνουν τηλέφωνο από το Γκουαντάναμο.

6. Ο παπαγάλος της αποκάλυψε ότι ο άντρας της την απατά.

Στην περίπτωση μιας γυναίκας από την Κίνα, το' πε, το' πε ο παπαγάλος, ο οποίος της έβαλε «ψύλλους στ' αυτιά», όταν άρχισε να λέει συνέχεια τις λέξεις «διαζύγιο», «υπομονή» και «σ' αγαπάω». Η γυναίκα θορυβήθηκε τόσο πολύ που πήγε να δει ένα δικηγόρο και πήρε μαζί της και τον παπαγάλο. Το πιο περίεργο είναι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αφού πολλοί παπαγάλοι έχουν προδώσει την απιστία στο ζευγάρι.

7. Υιοθέτησε 550 γάτες

Αφού η γυναίκα του υιοθέτησε 550 γάτες, δεν μπορούσε παρά να ζητήσει διαζύγιο. Όπως είπε στο δικαστήριο άνδρας, δεν μπορούσε πια ούτε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του, το οποίο ήταν γεμάτο γάτες, ούτε να φάει το φαγητό του με την ησυχία του.

8. Καθάριζε συνέχεια

Μία γυναίκα από την Γερμανία έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 15 χρόνια γάμου επειδή ο άντρας της δεν σταματούσε το καθάρισμα και είχε αρχίσει να τη νευριάζει με την εμμονή του.

9. Φίλησε ένα άλογο

Ένας άντρας αποφάσισε να χωρίσει τη γυναίκα του όταν βρήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφίας του, όπου φαίνεται να φιλάει ένα άλογο. Η γυναίκα δεν δέχτηκε να ζητήσει συγγνώμη, αφού η φωτογραφία της έδειχνε την αγάπη που είχε για τα άλογα και δεν ήθελε να είναι με κάποιον που θεωρεί ότι το να φιλάει ένα άλογο ισοδυναμεί με απιστία.

10. Είχε απιστήσει... το 1940!

Ένα ζευγάρι από την Ιταλία έβαλε τέλος στο γάμο τους το 2011, αφού ο 99 ετών σύζυγος βρήκε ερωτικά γράμματα που έστελνε η 96 ετών γυναίκα του στον πρώην εραστή της. Τα γράμματα είχαν σταλεί το 1940 αλλά ο άντρας της δεν μπόρεσε να αντέξει την απιστία της.

Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο His Penis Extension Broke -- And 9 More Crazy Reasons People Divorced που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post Αμερικής.