Καθ' οδόν προς τις κάλπες οι ετεροδημότες. Ομαλά η έξοδος

Καθ' οδόν προς τις κάλπες οι ετεροδημότες. Ομαλά η έξοδος
Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Με άστατο καιρό, συνεχίζεται η μετακίνηση των ετεροδημοτών προς τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Σύμφωνα με στοιχεία της Νέας Οδού από τα διόδια Αφιδνών, από χθες Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν 36.185 οχήματα, κίνηση αυξημένη κατά 28,74% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, από χθες Παρασκευή μέχρι σήμερα στις 14:00 πέρασαν 45.700 οχήματα.

Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχεία από τον σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού 50.000 ετεροδημότες ταξίδεψαν από χθες Παρασκευή, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα έκτακτα δρομολόγια των λεωφορείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των υπευθύνων η κίνηση σε σχέση με παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις χαρακτηρίζεται σχετικά μειωμένη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ενισχύσει τους συρμούς της με επιπλέον βαγόνια και τα εισιτήρια κοστίζουν 30% φθηνότερα καθώς η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, χορηγεί έκπτωση για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή