Διαφωνούμε με τη Vogue: Έτσι θα έπρεπε να ντύνεται η Περιστέρα Μπατζιάνα

Διαφωνούμε με τη Vogue: Έτσι θα έπρεπε να ντύνεται η Περιστέρα Μπατζιάνα
Peristera Batziana

Σε μία κίνηση που μάλλον εξέπληξε πολλούς, η αμερικανική Vogue πρότεινε στη σύντροφοτου νέου πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπατζιάνα, πέντε στιλιστικές επιλογές. Εμείς τις βρήκαμε εξαιρετικά άστοχες και ασύνδετες με το στυλ της.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε τις δικές μας, περισσότερο ταιριαστές και οικονομικά προσιτές, προτάσεις. Εξαίρεση αποτελούν δύο περισσότερο ιδιαίτερες επιλογές, από τις οποίες η κα Μπατζιάνα μπορεί ενδεχομένως να εμπνευστεί, εφόσον θελήσει να επιλέξει κάτι ξεχωριστό.

Άλλωστε, ήδη πολλά ξένα Μέσα έχουν αρχίσει να ασχολούνται εκτενώς μαζί της.

1.Αυτό το Custo Barcelona φόρεμα έχει όλα τα στοιχεία που της αρέσουν: Είναι άνετο και νεανικό, έχει χρώμα και έντονα prints.

2.Ένα παλτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι βαρετό. Αυτό το κομμάτι του οίκου Desigual είναι ιδανικό για τη νεαρή ηλικία της Περιστέρας Μπατζιάνα.

3.Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα αγαπάει πολύ τα λουλούδια, αυτό το έχουμε καταλάβει. Για μια περισσότερο επίσημη εμφάνιση, αυτό το φόρεμα Coast είναι το πλέον κατάλληλο.

4.Για ένα διάλειμμα από τα φορέματα, εμείς προτείνουμε τον αγαπημένο συνδυασμό πουκάμισο-φούστα. Είναι κλασικός, αλλά με το λουλουδάτο μοτίβο - που όπως είπαμε η κα Μπατζιάνα αγαπά - και τα απαλά χρώματα, αλλάζει. Ο Jason Wu ξέρει.

5.Τελειώνουμε με κάτι ξεχωριστό. Ο αγαπημένος οίκος Valentino παρουσίασε για την άνοιξη του 2015 πολλά, μα πολλά λουλούδια. Αυτό το φόρεμα είναι εντυπωσιακό, αέρινο και σε κόκκινο χρώμα. Είμαστε σίγουροι ότι θα της αρέσει.