"Το έκαψε" εντελώς ο Johnny Depp - Ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε μυθικό τέρας

"Το έκαψε" εντελώς ο Johnny Depp - Ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε μυθικό τέρας

Ο Johnny Depp είναι εκκεντρικός ηθοποιός με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια όσα λέει να μην παρεξηγούνται. Αυτή τη φορά όμως προσπάθησε να μας πείσει ότι πάλεψε με ένα chupacabra.

Ο 51χρονος ηθοποιός έπρεπε να βρει μία καλή δικαιολογία γιατί έστησε περίπου 200 δημοσιογράφους για μία ώρα την περασμένη Τρίτη στο Τόκιο, πριν αναβληθεί η συνέντευξη Τύπου για τη νέα του ταινία. Την επομένη λοιπόν είπε στους δημοσιογράφους ότι του επιτέθηκε ένα μυθικό τέρας.

«Χθες το πρωί μου επιτέθηκε ένα ζώο που σπάνια το βλέπουν, το chupacabra. Πάλεψα μαζί του για ώρες. Είναι πολύ επίμονα και πολύ κακά. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήρθε με τη βαλίτσα μου. Το πέταξα από τον 23ο όροφο, οπότε δεν θα το ξαναδούμε. Ευχαριστώ για την κατανόηση", είπε στους δημοσιογράφους, που ξέσπασαν σε γέλια.

Το chupacabra είναι ένα ζώο το οποίο κάτοικοι χωρών της Αμερικής έχουν αναφέρει τις τελευταίες δεκαετίες ότι εμφανίζεται και πίνει το αίμα από τα κοπάδια τους.

Ο Depp έχει εκατομμύρια οπαδούς στην Ιαπωνία και δήλωσε ότι ελπίζει πως η ταινία θα πάει καλά στη χώρα.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Johnny Depp: 'I Was Attacked By A Chupacabra')που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".

Δημοφιλή