Η Πενέλοπε Κρουζ έχασε το δικαστήριο για τις τόπλες φωτογραφίες (NSFW)

Η Πενέλοπε Κρουζ έχασε το δικαστήριο για τις τόπλες φωτογραφίες (NSFW)

www.diggita.it/v.php?id=1417024" data-caption="Per Esquire la donna più sexy del mondo è Penelope Cruz via --->www.diggita.it/v.php?id=1417024" data-credit="HotGossipItalia/Flickr">

Όταν οι τόπλες φωτογραφίες της Ισπανίδας ηθοποιού Penélope Cruz δημοσιεύτηκαν σε ταμπλόιντ εφημερίδα της Δανίας τον Σεπτέμβριο του 2013 η ηθοποιός έγινε έξαλλη και μήνυσε τόσο τον εκδότη όσο και την εφημερίδα "Ekstra Bladet".

Η Penelope και ο σύζυγός της Javier Bardem απολάμβαναν το μπάνιο τους στην Κορσική λίγο μετά τη γέννηση της κόρη της όταν έπεσαν στα δίκτυα ενός παπαράτσι ο οποίος τους φωτογράφησε και στη συνέχεια πούλησε τισ φωτογραφίες στη Δανέζικη εφημερίδα.

Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2014 το δικαστήριο της Κοπεγχάγη αθώωσε το περιοδικό με αποτέλεσμα η ηθοποιός να εφεσιβάλλει την απόφαση.

Το δικαστήριο τελικά αποφάνθηκε πως πρέπει να πληρώσει στην εφημερίδα ( 25.000 κορώνες) 3.500 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα που έκανε. Επίσης στήριξε την απόφασή του στο γεγονός ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δημόσια παραλία και όχι σε ιδιωτική.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού σαφώς ευχαριστημένοι δήλωσαν: “ Η απόφαση δείχνει μια γνωστή διασημότητα δεν μπορεί απλά να έρθει σε αυτή τη χώρα και να απαιτήσει αποζημίωση. Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε παραβίαση του δανικού φιλελεύθερου πνεύματος και την ευθύνη των μέσων ενημέρωσης. "

ΠΗΓΗ: inquisitr.com

Δημοφιλή