200 χιλιάδες λόγοι που το WiFi εξαπλώνεται στην Ελλάδα

200 χιλιάδες λόγοι που το WiFi εξαπλώνεται στην Ελλάδα
Shutterstock / Syda Productions

Θέλεις να μάθεις πώς «έκλεισε» το Χρηματιστήριο Αθηνών και τι γίνεται στην Ελλάδα και τον κόσμο; Με τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις να «τρέχουν« διαρκώς, το ασύρματο δίκτυο αποτελεί όλο και περισσότερο ένα πολύτιμο και αναγκαίο αγαθό για την καθημερινότητά μας.

Ευτυχώς, το ΟΤΕ Μy WiFi, η πρωτοποριακή υπηρεσία που παρέχει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο τη Fon, δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς ασύρματο δίκτυο, ακόμα και όταν βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Θέλεις να βοηθήσεις ώστε να απολαμβάνουν κι άλλοι WiFi δίκτυο;

Όσοι ενεργοποιούν την υπηρεσία ΟΤΕ Μy WiFi συμμετέχουν στη δημιουργία και επέκταση ενός δικτύου φτιαγμένου από τους χρήστες για τους χρήστες. Γι’ αυτό, γίνε μέλος της μεγαλύτερης WiFi κοινότητας όπως, άλλωστε, έκαναν 200.000 συνδρομητές σε όλη την Ελλάδα και 14 εκατομμύρια παγκοσμίως. Αρκεί να μπεις στο otemywifi.gr, να ενημερωθείς για την υπηρεσία και πώς ακριβώς λειτουργεί και να γίνεις μέλος της κοινότητας των wifipendent!

Πώς ενεργοποιείται;

Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο router του συνδρομητή ΟΤΕ Double Play, έχεις το δικαίωμα να συνδεθείς δωρεάν σε όποιο από τα χιλιάδες WiFi Spots σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χρησιμοποιώντας το όνομα πρόσβασης και κωδικό από την internet σύνδεσής σου.

Πού θα βρεις κι εσύ ένα Wifi Spot;

Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν ένα WiFi Spot στο χάρτη στο otemywifi.gr καθώς και στα δωρεάν ΟΤΕ Fon mobile apps που υπάρχουν για Android & iOS.

Περισσότερες πληροφορίες στο otemywifi.gr

Πιστεύεις και εσύ στη απελευθέρωση του WiFi; Δήλωσέ το και κέρδισε ένα tablet! Μπες στο www.otemywifi.gr/contest, φτιάξε το poster σου, πρωταγωνίστησε στη διαφημιστική καμπάνια του OTE MyWiFi και δεν θα φύγεις με άδεια χέρια, αφού ταυτόχρονα, παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα tablet Samsung Galaxy Tab 4!

Δημοφιλή