Η αστυνομία συνέλαβε τους ληστές με τα σφυριά. Εντοπίτηκε και αποθήκη με κλοπιμαία στον Πειραιά

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές με τα σφυριά- Αποθήκη γεμάτη κλοπιμαία εντοπίστηκε στον Πειραιά
eurokinissi

Η πιο σκληρή συμμορία κακοποιών του Πειραιά που λήστευε και βασάνιζε ηλικιωμένους εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη δύο Ελλήνων που εισέβαλλαν σε σπίτια με σφυριά, γκλοπς και τέιζερ.

Η συμμετοχή τους έχει ταυτοποιηθεί σε τρεις επιθέσεις με τα θύματα να νοσηλεύονται μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο τους το σώμα. Το τελευταίο αιματηρό χτύπημά τους έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στα Καμίνια, όπου εισέβαλλαν σε διαμέρισμα της οδού Φωτίου Κορυτσά και βασάνισαν με σφυριά 66χρονη και τον 35χρονο γιο της που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μετά την επίθεση αυτή η Ασφάλεια Πειραιά εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους που έγινε τελικά χθες το πρωί στην οδό Ψαρών στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες, έναν 27χρονο και έναν 35χρονο, ενώ αναζητούν 30χρονο Έλληνα συνεργό τους. Οι συληφθέντες, οι οποίοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά, ομολόγησαν τις πράξεις τους και οδήγησαν τους αστυνομικούς σε αποθήκη στον Πειραιά, όπου άφηναν τα κλοπιμαία.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση αναφέρει ότι από τον όγκο των κλοπιμαίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην αποθήκη συμπεραίνεται η συμμετοχή των δραστών σε δεκάδες ληστείες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα βρίσκεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και η τηλεόραση που εκλάπη από την τελευταία τους επίθεση της περασμένης Δευτέρας.

Δημοφιλή