«Doggrin»: Η υπηρεσία που θα βοηθήσει τον σκύλο σας να βρει το άλλο του μισό

«Doggrin»: Η υπηρεσία που θα βοηθήσει τον σκύλο σας να βρει το άλλο του μισό
doggrin

Εάν ψάχνετε να βρείτε ταίρι για τον τετράποδο φίλο σας προκειμένου να ζευγαρώσει ή ακόμα και για να βρει έναν καλό φίλο η διαδικτυακή πλατφόρμα «Doggrin» σας έχει τη λύση, αφού μπορεί να βρει στο σκύλο σας το άλλο του μισό. Η Δήμητρα Αλεξοπούλου, μία από τις εμπνεύστριες του «Doggrin» μιλά στην HuffPost Greece για αυτή την καινοτόμα υπηρεσία που διατίθεται εντελώς δωρεάν και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 10.000 μελών μέσα σε 9, μόλις, μήνες.

Τι είναι το Doggrin;

Το Doggrin είναι η πρώτη σύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη σκύλου, να βρει ταίρι στον τετράποδο φίλο του. Εκτός όμως από αυτό, είναι μια πλατφόρμα για τους ιδιοκτήτες σκύλων, μέσα από την οποία μπορούν να γνωρίσουν και να βοηθήσουν τα σκυλάκια τους να κοινωνικοποιηθούν. Ιδιαίτερα για τα μικρά κουταβάκια που τώρα ξεκινούν να γνωρίζονται με άλλα σκυλιά, αλλά και για εκείνα που πρόσφατα μετακόμισαν σε μια νέα περιοχή, το Doggrin είναι ο ιδανικός τρόπος να βρουν και να γνωρίσουν τους νέους τους γείτονες.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

Μέσα από συζητήσεις που είχαμε με φίλους, μας έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν παρτενέρ για τον σκύλο τους. Με αφορμή αυτό και επειδή αγαπάμε πολύ τα σκυλιά, σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι δεν υπάρχει μία ανάλογη υπηρεσία που να διευκολύνει την αναζήτηση συντρόφου και κάπως έτσι καταλήξαμε στη δημιουργία του Doggrin. Το Doggrin έχει παρουσία στο internet εδώ και 9 μήνες και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2014.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς;

Για να γίνεις μέλος, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, γρήγορη και το κυριότερο ασφαλής, αφού όλες οι αγγελίες ελέγχονται από τους διαχειριστές της σελίδας. Αυτό που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι εγγραφή, που γίνεται εντελώς δωρεάν. Τα στοιχεία που πρέπει να δώσει είναι το e-mail του, την πόλη στην οποία μένει και το τηλέφωνο του και στη συνέχεια μπορεί να καταχωρήσει την αγγελία του με το όνομα, τη φωτογραφία και τα χαρακτηριστικά του σκύλου καθώς και τα κριτήρια για το «ταίρι» που ψάχνει, για παράδειγμα κιλά, ηλικία, microchip, pedigree κλπ. Στη συνέχεια μπορεί να ψάξει μέσα στο site τις υπόλοιπες αγγελίες των άλλων χρηστών ή να περιμένει τηλέφωνο από κάποιον που πιστεύει πως το σκυλάκι του θα ταιριάξει με το δικό του και να κανονίσουν μία συνάντηση.

Τι σημαίνει το όνομα Doggrin;

Το όνομα Doggrin, προκύπτει από τη συνένωση των λέξεων «dog» (σκύλος) και «grin» (μεγάλο χαμόγελο) κι αυτό είναι γιατί, όπως λέμε και στο μότο μας, θέλουμε να δώσουμε στο σκύλο μας, το χαμόγελο που του αξίζει.

Πόσα μέλη έχει αυτή τη στιγμή το Doggrin;

Το Doggrin σήμερα αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη από όλη την Ελλάδα. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι γιατί φιλοξενούμε σκυλιά από σχεδόν όλες τις ράτσες και παρόλο που είμαστε «ενεργοί» λίγο καιρό, η ανταπόκριση είναι τεράστια.

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Όσο για τα σχέδια, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι πολλά και προτείνω να μείνετε συντονισμένοι στο Doggrin διότι σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.