10χρονη ξαναβρήκε το γράμμα που είχε γράψει στον νεκρό πατέρα της, το οποίο είχε χαθεί

10χρονη ξαναβρήκε το γράμμα που είχε γράψει στον νεκρό πατέρα της, το οποίο είχε χαθεί
Facebook

Μία 10χρονη η οποία είχε γράψει ένα συγκινητικό γράμμα στον πατέρα της την πέμπτη επέτειο του θανάτου του το ξαναβρήκε, αφού το είχε χάσει σε ένα πάρκινγκ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, το γράμμα είχε γράψει η Σάμερ Λόιντ από το Γίοβιλ του Σόμερσετ, και προοριζόταν να κρεμαστεί σε ένα μπαλόνι πριν αφεθεί ελεύθερο στον ουρανό. Ωστόσο, η 10χρονη έχασε το γράμμα έξω από μια παμπ στο Σόμερσετ και φοβόταν ότι το είχε χάσει για πάντα.

Στο γράμμα προς τον πατέρα της, ο οποίος είχε πεθάνει αιφνίδια πριν από πέντε χρόνια, η Σάμερ γράφει ότι «τη νύχτα κάποιες φορές κοιτώ στον ουρανό και κάνω μια ευχή στο φωτεινότερο αστέρι που βλέπω, και πιστεύω ότι είσαι εσύ».

Επίσης γράφει πόσο θα ήθελε να έχει την ευκαιρία για «ένα τελευταίο αντίο και μια τελευταία αγκαλιά πριν αρχίσει το ταξίδι στο νέο σπίτι σου στον παράδεισο». Το γράμμα καταλήγει «αναπαύσου εν ειρήνη (RIP) μπαμπά. Με πολλή αγάπη, το κοριτσάκι σου, η Σάμερ».

Το γράμμα ξαναβρήκε ένας πελάτης της παμπ, ο οποίος και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτριά της. Η Νίκι Χόλροϊντ άρχισε μια καμπάνια στο Facebook με σκοπό να βρεθεί και να επιστραφεί.

Η Σάμερ χάρηκε που το γράμμα της βρέθηκε και είπε ότι είχε αφήσει το μπαλόνι ελεύθερο χωρίς το γράμμα, καθώς είχε φοβηθεί πως είχε χαθεί για πάντα.

Δημοφιλή