Ψύχραιμος μεταξύ των θυμάτων του κυκλοφορούσε ο βομβιστής της Βοστώνης. Νέο υλικό από κάμερες παρακολούθησης

Ψύχραιμος μεταξύ των θυμάτων του κυκλοφορούσε ο βομβιστής της Βοστώνης. Νέο υλικό από κάμερες παρακολούθησης

Ψύχραιμος μεταξύ των θυμάτων του κυκλοφορούσε ο βομβιστής της Βοστώνης. Όλες οι κινήσεις τους όπως καταγράφηκαν από κάμερα παρακολούθησης

Υλικό από κάμερες παρακολούθησης παρουσιάστηκε στη δίκη του βομβιστή της Βοστώνης, Dzhokhar Tsarnaev ο οποίος εμφανίζεται να κυκλοφορεί ψύχραιμος μέσα στο πλήθος, λίγα λεπτά πριν τις εκρήξεις.

Ο Tsarnaev περπατά με τον αδελφό του στους δρόμους της πόλης λίγο πριν την διπλή έκρηξη αλλά και να “δραπετεύει” από το σοκαρισμένο πλήθος στο διάστημα μεταξύ πρώτης και δεύτερης έκρηξης.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Daily Mail εμφανίζεται μάλιστα ακίνητος για αρκετή, ώρα καθώς περιμένει τον αδελφό του Tamerlan ο οποίος βρίσκεται εντός εστιατορίου ενώ δευτερόλεπτα μετά την έξοδό του, σημειώνεται η πρώτη έκρηξη.

Μόλις 12 δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης έχει καταφέρει να μετακινηθεί στο δεύτερο σημείο της έκρηξης και να ενεργοποιήσει των εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στο βίντεο εμφανίζεται να τρέχει μαζί με τα επίδοξα θύματά του αλλά δεν έχει πλέον στους ώμους τους το σάκο που κουβαλούσε αρχικά.

Το σύνολο του υλικού, παρουσιάστηκε στους ενόρκους ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται και σκηνές των δύο αδελφών, οι οποίοι περιδιαβαίνουν στους δρόμους της πόλης, λίγες ώρες πριν χωριστούν προκειμένου να βάλουν σε εφαρμογή το δολοφονικό τους σχέδιο.

Σημειώνεται πως ο Tsarnaev έχει δηλώσει ένοχος δια των συνηγόρων του οι οποίοι ζητούν να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό πως επηρεάστηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό του ο οποίος σκοτώθηκε λίγες μέρες μετά τη βομβιστική επίθεση σε ένοπλη συμπλοκή.

Πηγή:Daily Mail

Δημοφιλή