Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Γιάννενα

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Γιάννενα
epirusgate.blogspot.gr

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στα Γιάννενα, στη λίμνη Παμβώτιδα. Όπως επιβεβαιώθηκε, πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το χρονικό

Στις 7.40 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από ζευγάρι κατοίκων των Ιωαννίνων που ενημέρωσε ότι έχει βρει πτώμα σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε ο νεαρός. Πρώτος αναγνώρισε τη σορό ο θείος του παιδιού. Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του φοιτητή βρέθηκε σε απόσταση μόλις 800 μέτρων από τη σχολή και 500 μέτρα από τη λίμνη Παμβώτιδα ανάμεσα στο γήπεδο Ανατολή και της περιοχής Κατσικά.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε βγει για βόλτα, δεν ήταν σίγουρο αρχικά ότι επρόκειτο για πτώμα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και βρήκαν πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Επι τόπου έσπευσε και ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, το πτώμα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σε λάσπες, φέροντας πολλές ουλές και τραύματα τα οποία εικάζεται να έχουν προκληθεί από ζώα. Η σορός φέρει τη μπλούζα που φορούσε ο 20χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε. Δίπλα στη σορό του 20χρονου φοιτητή βρέθηκε ένα μαχαίρι το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν το μαχαίρι αυτό χρησιμοποιήθηκε.

Εν αναμονή του πορίσματος

Ο καθηγητής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός και επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο.

Το πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του σπουδαστή από το Ρέθυμνο αναμένεται αύριο, Δευτέρα, μετά την νεκροτομή.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου.

Η στιγμή που καταφτάνουν οχήματα αστυνομίας και ένα ασθενόφορο

Νωρίτερα, ρεπορταζ από το σημείο που βρέθηκε η σορός του 20χρονου

Δημοφιλή