Το Spetses mini Marathon ανάμεσα στα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού που αποκάλυψε η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015

Το Spetses mini Marathon ανάμεσα στα «διαμάντια» του ελληνικού τουρισμού που αποκάλυψε η Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2015
spetses mini marathon

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015.

Tα Tourism Awards, που γίνονται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Η απήχηση των βραβείων από τη δεύτερη κιόλας χρονιά διοργάνωσής τους είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση. Φέτος μάλιστα, διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.

Ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και η εταιρεία Communication Lab για την επιτυχημένη διοργάνωση του Spetses mini Marathon, στην οποία απονεμήθηκε το Gold Tourism Award στην κατηγορία «Αθλητικός Τουρισμός» και το Silver Tourism Award στην κατηγορία «Δημοσιογραφική προβολή».

Η Μαρίνα Κουταρέλλη παρέλαβε δύο βραβεία για το Spetses mini Marathon, το Ασημένιο στη Κατηγορία «Δημοσιογραφική Προβολή» και το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αθλητικός Τουρισμός»

Η διοργάνωση του Spetses mini Marathon αποτελεί πλέον θεσμό και κεντρικό άξονα προσέλκυσης επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην σύγχρονη εικόνα του νησιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα σε τέσσερα χρόνια από την δημιουργία του Spetses mini Marathon, ο στόχος της θεσμοθέτησης της αθλητικής διοργάνωσης έχει επιτευχθεί παρουσιάζοντας εντυπωσιακά στοιχεία σε επίπεδο επισκεψιμότητας του νησιού. Πλέον, το Spetses mini Marathon μετράει πάνω από 2.000 υποψηφιότητες από 17 χώρες του κόσμου ενώ υποδέχτηκε 20 διπλωματικές αποστολές, συνεχίζοντας να προβάλει την αξία του εθελοντισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και του «ευ αγωνίζεσθαι», επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην προβολή του νησιού στο εσωτερικό και εξωτερικό.