Θερμό επεισόδιο στη Βουλή. Κωνσταντοπούλου: Σεξιστικό το σχόλιο σας κ. Σαμαρά - Οργισμένη αντίδραση από τον πρόεδρο της ΝΔ

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή. Κωνσταντοπούλου: Σεξιστικό το σχόλιο σας κ. Σαμαρά - Οργισμένη αντίδραση από τον πρόεδρο της ΝΔ

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ολοκλήρωσε την ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ένα θερμό επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα στον ίδιο και την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είχε προηγηθεί ερώτηση της κυρίας Κωσταντοπούλου λίγο πριν αρχίσει την ομιλία του ο κ. Σαμαράς. Ειδικότερα, η Προέδρος της Βουλής ρώτησε τον κ. Σαμαρά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του κ. Τσίπρα εάν θα ήθελε να τοποθετηθεί. Στην ερώτηση αυτή η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε σε γέλια με τον Αντώνη Σαμαρά να ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής και να τονίζει: «Στομάχι έχω. Όλα θα τα ζήσω».

Συνολικά 27 λεπτά αργότερα, έχοντας υπερβεί κατά πολύ το χρόνο τον οποίο δικαιούνταν ο πρόεδρος της ΝΔ για να μιλήσει από το βήμα της Βουλής η κόντρα των δύο συνεχίστηκε με την κ. Κωνσταντοπούλου να τονίζει το σχόλιο του κ. Σαμαρά ότι είναι της ''αντρικής σχολής και όχι της τεθλασμένης'' ήταν σεξιστικό. Σε εκείνο το σημείο ο κ. Σαμαράς πήρε ξανά το λόγο και τόνισε ότι: «Λογοκρισία σε βάρος αυτής τη παράταξης δεν δέχομαι». Τότε η Πρόεδρος της Βουλής είπε: «Ανοίξτε το μικρόφωνο στον κ. Σαμαρά γιατί αισθάνεται ότι λογοκρίνεται μετά από 27 λεπτά».

«Είμαι σε αυτή την αίθουσα 27 χρόνια. Τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί από κανέναν πρόεδρο της Βουλής. Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό», απάντησε κ. Σαμαράς.

Δημοφιλή