Ο νέος Asterix θα λέγεται "Ο πάπυρος του Καίσαρα"

Ο νέος Asterix θα λέγεται "Ο πάπυρος του Καίσαρα"
Albert René Editions

Ήδη γνωρίζουμε τον τίτλο της 36ης περιπέτειας του μικρού Γαλάτη. Οπως ανανακοίνωσε το RTL την περασμένη Τρίτη το πρωί, θα ονομάζεται "Ο πάπυρος του Καίσαρα" και θα είναι στα βιβλιοπωλεία στις 22 Οκτωβρίου.

Η επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών έγινε λίγες ώρες αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου:

Το τιράζ θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα, όπως έγινε και με το το προηγούμενο άλμπουμ "Αστερίξ και Πίκτες"

Όπως ο "Αστερίξ και οι Πίκτες", η υλοποίηση αυτού του άλμπουμ ανατέθηκε στον Didier Conrad για το σκίτσο και στον Jean-Yves Ferri για το σενάριο. Το προηγούμενο κόμικ είχε δώσει κάποιες υποσχέσεις, αλλά είχε αφήσει μερικούς αναγνώστες ανικανοποίητους.

Εκτός από το λογότυπο του άλμπουμ, μερικές αφίσες και σχέδια μοιράστηκαν από τον εκδότη, και μια ειδική ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την περίσταση.

asterix papyrus de cesar

Γνωρίζουμε επίσης ότι η πολυτελείς έκδοση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στην τιμή των 39 Ευρώ, σύμφωνα με την Amazon, η οποία το προσφέρει ήδη σε προ-παραγγελία.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Αστερίξ έλαβε τιμητική διάκριση από το Νομισματοκοπείο του Παρισιού, το οποίο δημιούργησε αργυρά νομίσματα με την εικόνα των κατοίκων του διάσημου χωριού. Θέμα αυτής της σειράς; "Ο Αστερίξ και οι αξίες της Δημοκρατίας."

Δημοφιλή