«Αυγή» κατά Πανούση με...καρφιά για αυτούς «που μαχαίρωσαν πισώπλατα τον Κουβέλη»

«Αυγή» κατά Πανούση με...καρφιά για αυτούς «που μαχαίρωσαν πισώπλατα τον Κουβέλη»
sooc

Βολές κατά του Γιάννη Πανούση για το άρθρο του στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ» φιλοξενεί η «Αυγή» το Σαββάτου στη στήλη των παραπολιτικών.

Αρχικά σχολιάζει την επιλογή του αναπληρωτή υπουργού, Προστασίας του Πολίτη να δημοσιεύσει το άρθρο στη συγκεκριμένη εφημερίδα, αφού ο συντάκτης του σχολίου (με τα αρχικά Κλ.Τσ.) συνδέει τη δημοσίευση με την «κόντρα» κυβέρνησης και «μιντιοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξ ου μάλιστα και ο τίτλος του παραπολιτικού «Ψυχάρης- Κυβέρνηση 1-0».

Στη συνέχεια όμως σχολιάζει και τη «μεταγραφή» του κ.Πανούση από τη ΔΗΜΑΡ, κάνοντας λόγο για «αυτούς που μαχαίρωσαν τον Κουβέλη πισώπλατα».

Το παραπολιτικό έχει ως εξής:

«Μπορεί κάποιος να συμφωνήσει (λέμε τώρα) με τα λεγόμενα του κ.Πανούση στο σπαραξικάρδιο άρθρο του στην άλλοτε ναυαρχίδα του ΔΟΛ. Θα διαφωνήσει, όμως, αυτός ο κάποιος ότι η «χωροθέτηση» του άρθρου στην πρώτη σελίδα των «Νέων» αποτελεί το μήνυμα της μιντιοκρατίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ; Προσωπικά, θα έβαζα στο άρθρο έναν τίτλο: Ψυχάρης -Κυβέρνηση 1-0Αλλά μεταγραφές από τη ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά θέλαμε. Και μάλιστα από αυτούς που μαχαίρωσαν τον Κουβέλη πισώπλατα. Ας εμπεδώσουμε τώρα τι εστί «αριστερα». Με τις υγεία μας...»

Δημοφιλή