Φωτιές άναψε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" με το τραγούδι του John Lennon

Φωτιές άναψε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" με το τραγούδι του John Lennon
youtube

Τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" δημοσίευσε το Κανάλι της Βουλής υπό το ήχους του "Gimme Some Truth" του John Lennon και με σλόγκαν "Έλεγξέ το – διάγραψέ το".

Το βίντεο διάρκειας 44 δευτερολέπτων διαδραματίζεται στο κέντρο της Αθήνας, και δίνει στοιχεία για το Χρέος επί του ΑΕΠ και το πόσο διογκώθηκε αυτό την πενταετία του μνημονίου.

"Βαρέθηκα να ακούω νευρικούς, στενόμυαλους, υποκριτές. Θέλω μόνο την αλήθεια. Πες μου μόνο την αλήθεια", λένε οι στίχοι του "Gimme Some Truth", ενώ στη συνέχεια ακούγεται μια αντρική φωνή να λέει: "ύστερα από πέντε χρόνια Μνημονίου το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 115% στο 180% του ΑΕΠ. Μάθε την αλήθεια για το δημόσιο χρέος".

"Έλεγξέ το – διάγραψέ το", κλείνει το τρέιλερ.

Σφοδρή αντίδραση από τη ΝΔ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για "άθλια κομματική διαφήμιση". Ζήτησε μάλιστα από την κυβέρνηση, να νουθετήσει την Πρόεδρο της Βουλής.

"Η άθλια κομματική διαφήμιση της κας Κωνσταντοπούλου προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα. Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας. Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να βάλει την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της".

Δημοφιλή