Η Λιάνα Σκουρλή μιλά για το Μουσείο της Μαρίας Κάλλας που θα ανοίξει του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας

Η Λιάνα Σκουρλή μιλά για το Μουσείο της Μαρίας Κάλλας που θα ανοίξει του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας

Εάν δεν γνωρίσει κάποιος την Λιάνα Σκουρλή από κοντά δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δυναμική, πολυπράγμων, πεισματάρα και ταλαντούχα είναι. Βράζει η ψυχή και η καρδιά της! Όταν της μπει κάτι στο μυαλό, απλά θα το κάνει! Κάπως έτσι, μετά από γεγονότα ζωής που την σημάδεψαν σε σχέση με την αιώνια Ντίβα, την Μαρία Κάλλας, αποφάσισε να ιδρύσει το ελληνικό σωματείο Μαρία Κάλλας, του οποίου είναι Πρόεδρος και να βάλει στόχο της ζωής της να λειτουργήσει πολύ σύντομα το Μουσείο!

«Η Μαρία Κάλλας είναι Ελληνίδα αλλά την διεκδικούν οι Ιταλοί για Ιταλίδα και οι Αμερικάνοι για Αμερικανίδα» μας εξηγεί. «Η Μαρία Κάλλας είναι Brand Name και είναι πολύ ατυχές που μέχρι σήμερα δεν έχουμε έναν χώρο με τα προσωπικά της αντικείμενα στην πόλη της Αθήνα» μας λέει. Στον επόμενο χρόνο όμως στην οδό Μητροπόλεως θα εγκαινιαστεί το μουσείο και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ανυπομονούμε λοιπόν όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί να πάρουμε μία γεύση από την ζωή της αυτής της υπέροχης γυναίκας με το απίστευτο ταλέντο φωνής και τα θλιμμένα μάτια ...

Δημοφιλή