Ovation of the Seas: Το κρουαζιερόπλοιο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

Ovation of the Seas: Το κρουαζιερόπλοιο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

Το καλοκαίρι του 2016 αναμένεται να βγει στις θάλασσες ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, το Ovation of the Seas.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο που ανήκει στην Royal Caribbean και θα κοστίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια ναυπηγείται στη Γερμανία.

Το πλοίο θα μπορεί να μεταφέρει 5000 επιβάτες και 1500 άτομα πλήρωμα ενώ θα έχει μήκος 348 μέτρα και ύψος 50 μέτρα. Το πλοίο που θα είναι το τρίτο μεγαλύτερο του κόσμου θα έχει 18 καταστρώματα.

Η Royal Caribbean η οποία στην προσπάθεια να προλάβει τον μεγάλο της ανταγωνιστή, την Carnival, αποφάσισε να βάλει στην περιοχή, το "αδελφό" του "Quantum of the Seas", το "Ovation of the Seas".

Το πλοίο, το οποίο ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος κρουαζιέρας στον κόσμο αναμένεται να παραλάβει το β’ τρίμηνο του 2016, θα είναι το πέμπτο στη σειρά πλοίο που "κατεβάζει" η RCLA στην Ασία για κρουαζιέρες. Τα άλλα τέσσερα είναι τα "Quantum of the Seas", "Mariner of the Seas", "Voyager of the Seas" και "Legend of the Seas".

Οι εσωτερικές καμπίνες , επίσης, θα είναι εφοδιασμένες με τα αποκλειστικά Virtual μπαλκόνια της Royal Caribbean που θα προσφέρουν θέα σε κάθε καμπίνα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μονόκλινης καμπίνας στούντιο. Επίσης, οι επισκέπτες της Σουίτας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νέες παροχές που περιλαμβάνουν ένα άρτια εξοπλισμένο σαλόνι, ένα εστιατόριο για χρήση μόνο των επιβατών σουίτας που θα ονομάζεται Coastal Kitchen και ένα αποκλειστικό κατάστρωμα ξεκούρασης το Sun Zone (Ζώνη ηλιοθεραπείας).

Η Royal Caribbean Cruises Ltd διαθέτει 22 από τα πιο καινοτόμα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που πλέουν στους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στις Βερμούδες και την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Αλάσκα, τη Νότια Αμερική, την Άπω Ανατολή, και Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Royal Caribbean έχει ψηφιστεί ” Best Cruise Line Overall ” για 12 συναπτά έτη στο Travel Weekly στην κατηγορία επιλογής αναγνωστών.

Δημοφιλή