Βίντεο με το ναζιστικό παραλήρημα πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής ο οποίος προτείνει τη δολοφονία των αναπήρων

Tο ναζιστικό παραλήρημα πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής o οποίος προτείνει τη δολοφονία των αναπήρων

Το πραγματικό, ναζιστικό και απεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής έρχεται να θυμίσει ένα ακόμη βίντεο με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον πυρηνάρχη Σαλαμίνας, Μιχάλη Παπαδημητρίου. Ο πυρηνάχης εμφανίζεται να επιδίδεται σε ένα «πύρινο» κήρυγμα εστιάζοντας στις βασικές αρχές του Γ' Ράιχ περί «διαφύλαξης της φυλετικής καθαρότητας» και στην αναγκαιότητα της «ευγονικής», η οποία στοίχισε τη ζωή σε 275.000 αναπήρους.

Το βίντεο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος» της Κυριακής μια λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης των μελών της Χ.Α. και ενώ τα μέλη της προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να τηρήσουν ένα «χαμηλό προφίλ»...

Οι δηλώσεις του Μ.Παπαδημητρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγιναν στο πλαίσιο ομιλίας του τον Φεβρουάριο του 2013 στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας και λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο πυρηνάρχης εμφανίζεται να μιλάει ανοιχτά για τον «υπέρτατο στόχο τς διακυβέρνησης αυτοί του τόπου από εθνικιστικές δυνάμεις της ΧΑ», με πρώτο μέλημα αυτής τη «διαφύλαξη της θρησκευτικής καθαρότητας». Όπως τονίζουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος είναι η πρώτη φορά που υπάρχει «ατράνταχτο ντοκουμέντο για τις φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις της ΧΑ μετά μετά τα δημοσιεύματα της Πράσινης Πτέρυγας της οικοφασιστικής ομάδας -παρακλάδι της ΧΑ, τα οποία είχαν δημοσιευθεί το 2007».

Μεταξύ άλλων ο Παπαδημητρίου αναφέρει: «Συναγωνιστές και συναγωνίστριες η έμφυτη κινητήρια δύναμη των λαών η οποία τους συγκροτεί και τους κατευθύνει στον χώρο και το χρόνο ονομάζεται φυλετική ψυχή...Εθνικισμός είναι η άμεση βίωση της φυλετικής ψυχής. Άτομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων είτε είναι άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διαταραγμένοι, είτε βιολογικά νόθοι».

Συνεχίζει δε με αναλύσεις περί της υγείας των νέων στην οποία θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα όπως και στην «προγενετική ιατρική και κυρίως και πάνω από όλα στην ευγονική δηλαδή στην έγκαιρη κρατική μέριμνα για γεννήσεις παιδιών υγιών και κατάλληλων να φέρουν επάνω τους τον τίτλο του πολίτη- οπλίτη έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμα να ακολουθήσουν τον δρόμο των προγόνων τους τους. Τη θυσία». Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της ευγονικής θυσιάστηκαν περίπου 275.000 ανάπηροι την περίοδο ακμής του Γ' Ράιχ. Το 1939 η κυβέρνηση του Γ' Ράιχ εξέδωσε διάταγμα με το οποίο υποχρέωνε όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό να αναφέρει όλα τα νεογέννητα και τα παιδιά κάτω των τριών ετών που υπέφερα από βαριές αναπηρίες. Στη συνέχεια παρότρυναν τους γονείς να αφήσουν τα παιδιά σε παιδιατρικές κλινικές όπου τα παιδιά δολοφονούνταν.

Επίσης, ο πυρηνάρχης Σαλαμίνας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε Ρομά και μετανάστες. «Με το να προσπαθούμε να ελληνοποιήσουμε τους γύφτους ή να εκχριστιανίσουμε τους Πακιστανούς δημιουργούμε μιγάδες οι οποίοι έστω και αν πιστέψουν κάποια στιγμή ότι είναι Έλληνες πότε μα ποτέ δεν θα αποκτήσουν πραγματικό ελληνικό χαρακτήρα και ποτέ πραγματικά ελληνική συνείδηση. Ταυτόχρονα και ακόμη χειρότερα κατεβάζουμε έτσι την ποιότητα και καθαρότητα ολόκληρης της ελληνικής φυλής.

Πηγή: Έθνος

Δημοφιλή