O ράπερ Afaza -φίλος του Παύλου Φύσσα- μιλά στη Huff Post Greece: «Με χτυπούσαν με κοκάλινα γάντια στο κεφάλι και φώναζαν Χρυσή Αυγή»

O ράπερ Afaza -φίλος του Παύλου Φύσσα- μιλά στη Huff Post Greece: «Με χτυπούσαν με κοκάλινα γάντια στο κεφάλι και φώναζαν Χρυσή Αυγή»
youtube

«Τάγματα εφόδου έκαναν ελέγχους έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Μας πλησίασαν, μας ρώτησαν που πάμε και όταν απαντήσαμε ότι είμαστε μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη άρχισαν με μίσος να μας χτυπούν με κοκάλινα γάντια στο κεφάλι. Μας έβριζαν και φώναζαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Εμένα μου προκάλεσαν κάταγμα στο ζυγωματικό και τραύματα στο κεφάλι».

Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης, γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο ως ράπερ Afaza, περιγράφει στη Huff Post Greece την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε χθες το πρωί κατευθυνόμενος προς τις φυλακές Κορυδαλλού για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο Μιχάλης, στενός φίλος του Παύλου Φύσσα, βρισκόταν μαζί με μία φίλη του –επίσης μάρτυρα κατηγορίας - η οποία δεν γλίτωσε ούτε εκείνη από τα χτυπήματα.

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Χειμάρρας και Χρυσοστόμου Σμύρνης, όπου είχαν συγκέντρωση περίπου 200 οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες. Ο Μιχάλης βρισκόταν μαζί με τον Παύλο Φύσσα την ημέρα της δολοφονίας και γλίτωσε από το τάγμα του Ρουπακιά μπαίνοντας σε πυλωτή πολυκατοικίας. Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να υποβάλει μηνύσεις για το χθεσινό περιστατικό.

Δημοφιλή