Σύζυγος ηθοποιού και γαμπρός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής σε κύκλωμα βαρόνων ηρωίνης

Σύζυγος ηθοποιού και γαμπρός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής σε κύκλωμα βαρόνων ηρωίνης

Σύζυγος ηθοποιού και γαμπρός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος είναι ο ένας από τους τρεις εμπόρους ναρκωτικών που συνελήφθησαν στην Αθήνα για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κατεργασμένης κάνναβης.

Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε Χαλάνδρι, Μοσχάτο και Καλλιθέα, βρέθηκαν περισσότερα από 4,5 κιλά ηρωίνης και 2.739 γραμμάρια «σοκολάτας», όπως λέγεται η πιο ακριβή ποικιλία επεξεργασμένης κάνναβης, αξίας τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχθές τρεις Έλληνες, ηλικίας 51, 58 και 59 ετών, οι οποίοι είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε… περίτεχνες κρύπτες σε τραπέζια και τοίχους. Ένας εξ αυτών είναι σύζυγος ηθοποιού που έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές, η οποία είναι κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Οι ουσίες εισάγονταν κυρίως από την Αλβανία και την Τουρκία. Στη συνέχεια, οι τρεις συλληφθέντες αναλάμβαναν να τις διοχετεύσουν στις πιάτσες θανάτου της Αττικής αλλά και σε πρόσωπα της… υψηλής κοινωνίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχαν διασυνδέσεις σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας και πως η τιμή της «σοκολάτας» που πουλούσαν ήταν απαγορευτική για μεσαία εισοδήματα.

Η πληροφορία για τη δράση τους έφτασε στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, οι οποίοι ξεκίνησαν την έρευνα από το νησί και κατέληξαν στην Αθήνα. Από την Κέρκυρα κατάγεται ένας από τους δράστες και θεωρείται δεδομένο ότι γινόταν διακίνηση και στο νησί.

Στην οικία του 59χρονου στην Αθήνα κατασχέθηκαν: 18 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 4.584 γραμμαρίων, 8 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 2.733 γραμμαρίων, λευκή σκόνη βάρους 9,2 γραμμαρίων. Στην οικία του 58χρονου και σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης 7,2 γραμμαρίων και 2.700 ευρώ, ενώ στο σπίτι του 51χρονου 19,5 γραμμάρια ηρωίνης και 6,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλή