Βαρουφάκης: Η άλλη πλευρά δεν έδειξε μπέσα

Βαρουφάκης: Η άλλη πλευρά δεν έδειξε μπέσα

«Η άλλη πλευρά δεν έδειξε μπέσα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αναφερόμενος στους δανειστές της χώρας μας και αρνήθηκε πως υπήρξε κάποια αστοχία επισημαίνοντας ωστόσο πως υπήρξε διαφορά πολιτικής.

Κατά την άφιξή του στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βαρουφάκης σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star, «περί παραπλάνησης», λέγοντας πως: «Εάν είχαμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στο μέλλον θα πορευόμαστε διαφορετικά ...Εμείς πήγαμε με την αίσθηση ότι μια συμφωνία είναι μια συμφωνία, ότι όταν σφίγγουμε το χέρι και λέμε ότι αυτό σημαίνει το "α" και όχι το "β" σημαίνει το "α" και όχι το "β". Από την άλλη πλευρά δυστυχώς δεν επεδείχθη η ίδια προσήλωση στη μπέσα».

Φαίνεται ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο, ώστε να αποκατασταθεί μία διαδικασία εμπιστοσύνης», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Ερωτηθείς εάν θα συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε: «Ο υπουργός Οικονομικών; Ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης;».

Ακόμη διέψευσε ότι βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας πως δεν ειπώθηκε η λέξη «ανοργανωσιά», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι -άκηδες. Είμαστε όλοι Κρητικοί, είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα», είπε.

Δημοφιλή