Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος γάμος με θέμα τον Harry Potter που έχει γίνει ποτέ

Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος γάμος με θέμα τον Harry Potter που έχει γίνει ποτέ

Για την Emma και τον Greg Gavelis, ένα αγαπημένο ζευγάρι από το Βανκούβερ, ο Harry Potter ήταν πάντα το τρίτο μέλος στη σχέση τους.

Emma και Greg γνωρίστηκαν σε ένα ένα site για εύρεση συντρόφου, το Plenty of Fish, το 2011. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ειδικά όταν ο Greg έγραψε στο προφίλ του πως το τέλειο ραντεβού για αυτόν θα ήταν ένας μαραθώνιος όλων των ταινιών «Harry Potter». Κάπως έτσι η Emma, η οποία έχει δύο τατουάζ βασισμένα στην ιστορία του διάσημου μάγου, κόλλησε μαζί του.

Στις 14 Αυγούστου του 2014, οι δύο φαν του Harry Potter παντρεύτηκαν στο ξενοδοχείο McMenamins Edgefield στο Όρεγκον.

«Ο Harry Potter έχει παίξει τόσο μεγάλο ρόλο στο πώς ερωτευτήκαμε μεταξύ μας, που μας φάνηκε ταιριαστό να τον κάνουμε και ένα μεγάλο κομμάτι του γάμου μας και της υπόλοιπης ιστορίας της αγάπης μας» είπε η Emma στη Huffington Post.

Το budget του ζευγαριού για την μεγάλη μέρα ήταν $5.000, έτσι η νύφη σήκωσε τα μανίκια και έφτιαξε η ίδια πολλές από τις λεπτομέρειες που στόλισαν τη γιορτή.

«Πέρασα πολύ χρόνο βλέποντας επαναλήψεις του Game of Thrones όσο σχεδίαζα τον γάμο. Και πραγματικά το άξιζε» γράφει η Emma στο blog Offbeat Bride.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς έξυπνους και χαριτωμένους τρόπους με τους οποίους ενσωμάτωσαν την εμμονή τους στο γάμο τους.

'Harry Potter'-themed Wedding

Η Emma σχεδίασε τα προσκλητήρια και έφτιαξε η ίδια την γαμήλια ανθοδέσμη, τις μπουτονιέρες, το κουτί για τις βέρες, πολλά από τα διακοσμητικά των τραπεζιών και πολλά άλλα.

«Μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα με τα χέρια μου» λέει στη HuffPost. «Ήταν σίγουρα μια γέννα αγάπης. Επίσης, ήταν ωραίο που μπορούσε να προσαρμόσω κάθε στοιχείο και να σιγουρευτώ πως ξεχείλιζε από Potter. Και δε θα αντέχαμε οικονομικά να κάνουμε έναν τέτοιο γάμο αν δεν είχα φτιάξει σχεδόν τα πάντα μόνη μου.»

Όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη της ανάμνηση από την ημέρα του γάμου της, η Emma είπε πως ήταν όταν ο Greg βρισκόταν στο ιερό και άρχισε να συμπεριφέρεται αστεία.

«Τον κοίταξα και άρχισε να κάνει γκριμάτσες -όπως κάνει πάντα. Ελάφρυνε την ατμόσφαιρα και με έκανε να νιώσω άνετα και σίγουρη πως παντρεύομαι τον σωστό άντρα» είπε.

Για περισσότερες φωτογραφίες από αυτόν τον υπέροχο, μαγικό γάμο, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω γκαλερί.