Τι έλεγαν οι γονείς της μικρής Άννυς πριν αποκαλυφθεί η φρίκη

Τι έλεγαν οι γονείς της μικρής Άννυς πριν αποκαλυφθεί η φρίκη
YouTube/AlphaTv

Ενώ μόνο ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον φρικτό θάνατο που φέρεται να βρήκε η μικρή Άννυ από τον βιολογικό της πατέρα, παρουσιάζουμε τα όσα έχουν πει οι γονείς της μικρούλας από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή της, στις 25 Απριλίου.

Ο 27χρονος πατέρας της Άννυς, που παρουσιάζεται με το όνομα «Σάββας», συνελήφθη για τη δολοφονία της τετράχρονης κόρης του. Σύμφωνα με το Φως στο Τούνελ, ο άνθρωπο που παρουσιάζεται στο βίντεο είναι ο πατέρας της Άννυς, αν και ο ίδιος δεν το παραδέχεται.

Η 25χρονη μητέρα, Βουλγαρικής καταγωγής, από την πρώτη στιγμή έπεφτε σε αντιφάσεις σχετικά με το πώς εξαφανίστηκε η κόρη της. Στην αρχή έλεγε στους Αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι χάθηκε απ’ την αγκαλιά μιας συμπατριώτισσας της με το όνομα Σύλβια, η οποία θα το πρόσεχε όσο εκείνη θα έλειπε για λίγες μέρες στο εξωτερικό. Στη συνέχεια κατέθεσε ξανά στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα προκειμένου να καλύψει το σύντροφό της και πατέρα της Άννυ, στον οποίο είχε αναθέσει τη φύλαξη του παιδιού για όσο διάστημα θα έλειπε.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Άννυ στο «Τούνελ», βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στις 22 Απριλίου. Λίγες μέρες πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν. Τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφος της της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφο της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι κοιμόταν μαζί με το παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι και δεν κατάλαβε πότε ξύπνησε. Έκρυβε συνήθως τα κλειδιά του σπιτιού γιατί η Άννυ τα έβρισκε και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Εκείνη τη νύχτα όμως τα είχε ξεχάσει πάνω στην πόρτα. Είπε στη δημοσιογράφο ότι η σύντροφος του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αναλαμβάνει πλήρως αυτός την ευθύνη για την εξαφάνιση του παιδιού.

Τραγικό τέλος

Δημοφιλή