«Ξύπνησα και είδα την Άννυ μέσα στα αίματα νεκρή»: Η ομολογία του πατέρα της 4χρονης

«Ξύπνησα και είδα την Άννυ μέσα στα αίματα νεκρή»: Η ομολογία του πατέρα της 4χρονης
Eurokinissi

«Κοιμήθηκα μετά από χρήση ναρκωτικών. Είχα πάρει τη δόση μου. Ξύπνησα και είδα την Άννυ δίπλα μου μέσα στα αίματα νεκρή. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να εξαφανίσω με κάθε τρόπο τα ίχνη της. Αν το μάθαινε η γυναίκα μου θα έφευγε για πάντα με το φίλο της στη Γερμανία. Θα με θεωρούσε άχρηστο. Αποφάσισα να την εξαφανίσω την Άννυ. Έκοψα… και … (ακολουθούν σοκαριστικές περιγραφές)…».

Με τα λόγια αυτά ο 27χρονος Βούλγαρος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία του παιδιού του. Της μικρής Άννυ. Οι αστυνομικοί ήξεραν εδώ και 15 ημέρες ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο δράστης και αναζητούσαν πυρετωδώς στοιχεία που θα το αποδείκνυαν.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναζήτησαν κηλίδες αίματος σε διάφορους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ακόμη και από τα σκουπίδια. Έφθασαν σε σημείο να σπάσουν και να ξεκολλήσουν τη λεκάνη της τουαλέτας για λεπτομερή εξερεύνησή της. Από αυτή την εξερεύνηση προέκυψαν ίχνη αίματος τα οποία ταυτοποιούνταν με το DNA του άτυχου παιδιού.

Ο τρόπος θανάτου του 4χρονου κοριτσιού περιγράφεται ως αποκρουστικός και οι προσπάθειες απόκρυψης του εγκλήματος ανατριχιαστικές.

Ο παιδοκτόνος παραδέχεται τα περισσότερα από εκείνα τα αποτρόπαια στα οποία προέβη. «Φοβήθηκα την αντίδραση της Ντιντί (Δημητρίνα Μπορίσοβα). Θα μου επέρριπτε ευθύνες για τον θάνατο του παιδιού, που μου είχε αφήσει να προσέχω. Θα έφευγε από κοντά μου. Δεν μπορώ χωρίς αυτή. Θα έφευγε στη Γερμανία. Προσπάθησα να το εξαφανίσω για να μην την χάσω», φαίνεται να λέει στους αστυνομικούς.

Πότε έγινε το έγκλημα

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο θάνατος της Άννυ συνέβη στις 18 Απριλίου 2015. Εκείνη την ημέρα πιστοποιείται πως ο 27χρονος πήρε το 4χρονο κορίτσι από το σπίτι της μητέρας του στην οδό Γράμμου στου Ρέντη και κατευθύνθηκε προς το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχ. Βόδα. Από τότε χάνονται τα ίχνη του παιδιού.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει επικοινωνία της Δημητρίνα Μπορίσοβα, που βρισκόταν στην Γερμανία στον 40χρονο φίλο της, στις 20 Απριλίου με τον 27χρονο, ο οποίος φαίνεται να της λέει για την εξαφάνιση του παιδιού. Στις 21 Απριλίου η μητέρα της Άννυ έρχεται στην Αθήνα, όπου ο σύντροφός της φαίνεται να την πείθει να φύγουν στην Βουλγαρία ισχυριζόμενος ότι εκείνη ήταν η μητέρα του παιδιού και πάνω της θα έπεφταν οι ευθύνες της εξαφάνισής του.

Στις 24 Απριλίου 2015 οι δυο τους πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας όπου δηλώνουν την εξαφάνιση του παιδιού. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινούν τα εφευρήματα της μητέρας που επιχειρεί να καλύψει τον 27χρονο, ως υπεύθυνο της μέχρι τότε εξαφάνισης τους παιδιού.

Δημοφιλή