Σκότωσε την κόρη του και μετά πούλησε το καροτσάκι και την κούνια: Ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ

Σκότωσε την κόρη του και μετά πούλησε το καροτσάκι και την κούνια: Ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ
eurokinissi

Σαν ανθρωπόμορφο τέρας, το οποίο έκανε τα πάντα για να κρύψει τα ίχνη του, περιγράφουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τον 27χρονο Βούλγαρο που δολοφόνησε την τετράχρονη κόρη του, Άννυ.

Ο παιδοκτόνος κακοποιούσε το παιδί του, κάνοντάς του μπάνιο με κρύο νερό και βασανίζοντάς το συστηματικά. Το παιδί ούρλιαζε, αλλά εκείνος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, για το μόνο που ενδιαφερόταν, ήταν να μη χάσει την 25χρονη Βουλγάρα γυναίκα του, μητέρα της Άννυ.

Η 25χρονη, την οποία ζήλευε παθολογικά, είχε συνάψει σχέση με άνδρα από τη Γερμανία, ο οποίος ήταν και ο χρηματοδότης του ζευγαριού. Τον τελευταίο καιρό η 25χρονη τον απειλούσε ότι θα πάει να μείνει μαζί του μόνιμα στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο παιδοκτόνος να χάσει, εκτός από τη γυναίκα του, και τον χρηματοδότη του, μέσω του οποίου εξασφάλιζε τη δόση του.

Ενδεικτικό της ψυχραιμίας με την οποία έδρασε ήταν ότι μετά την εξαφάνιση του πτώματος ξήλωσε σωληνώσεις μπάνιου και σιφόνια, που θα αντικαθιστούσε άμεσα με καινούρια, ενώ πούλησε σε Ρουμάνο, στις 16 Απριλίου, το καροτσάκι και την κούνια της μικρής Άννυ, αντί 55 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοικητής ασφαλείας, «δεν πρόκειται να βρεθεί ούτε κόκαλο από το πτώμα της μικρής, γιατί ο 27χρονος φρόντισε με ανατριχιαστικό τρόπο να το εξαφανίσει».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκόρπισε το πτώμα σε δεκάδες κάδους απορριμμάτων στην Αττική. Σημειώνεται ότι έγινε από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Είναι χαρακτηριστικό της απάνθρωπης ψυχραιμίας του ότι το φέρεται να είχε συμβουλευτεί νομικό προκειμένου στην κατάθεσή του στην αστυνομία να εμφανιστεί ότι δεν δολοφόνησε το παιδί του, αλλά το βρήκε νεκρό και το εξαφάνισε με ειδεχθή τρόπο.

Σημειώνεται ότι ποινική δίωξη έχει ασκηθεί και σε βάρος 70χρονου, φίλου της 25χρονης, για ψευδορκία.

Δημοφιλή