Παρίστανε το μοντέλο και παρέσυρε γυναίκες στο διαμέρισμά του - Τους έδενε τα μάτια για να μην τον αναγνωρίσουν

Παρίστανε το μοντέλο και παρέσυρε γυναίκες στο διαμέρισμά του - Τους έδενε τα μάτια για να μην τον αναγνωρίσουν
SteveBrand/Flickr

Ένας 68χρονος Γάλλος προσποιούνταν το 37χρονο μοντέλο για να παρασύρει νεαρές γυναίκες στο σπίτι του και να έρχεται σε επαφή μαζί τους χωρίς αυτές να ξέρουν ποιος είναι πραγματικά. Ο άνδρας, που σύμφωνα με την Telegraph ονομάζεται Michel, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στην σελίδα γνωριμιών Zoosk με το όνομα Anthony Laroche και πρότεινε σε γυναίκες να έρθουν σπίτι του και, αφού δέσουν με μαντήλι τα μάτια τους, να τον ακολουθήσουν στην κρεβατοκάμαρα.

Μια 40χρονη γυναίκα ονόματι Συλβί είπε στην αστυνομία πως αρχικά ένιωσε έλξη για τον «πανέμορφο άντρα με τα καστανά μαλλιά και τα γαλανά μάτια», όταν είδε τη σελίδα του στην σελίδα γνωριμιών και μετά από ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, ο ίδιος της ζήτησε να παίξουν ένα παιχνίδι, όμοιο με εκείνο στην ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Όταν εκείνη έφτασε στο σκοτεινό του διαμέρισμα στη Νίκαια, της ζητήθηκε να καλύψει με μαντήλι τα μάτια της και στη συνέχεια να ακολουθήσει τον «Anthony» στην κρεβατοκάμαρα. Μετά την ερωτική επαφή εκείνη άνοιξε τα φώτα και βρήκε δίπλα της έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο περιέγραψε ως ζαρωμένο και φαλακρό.

Ένα ακόμα θύμα ονόματι Λέιλα, είχε παρόμοια εμπειρία. Εκείνος δεν ήθελε η νεαρή να λύσει την μάσκα που σκέπαζε τα μάτια της, εκείνη όμως δεν τον άκουσε και είδε την σιλουέτα του στο σκοτάδι: «Ήταν μεγάλος σε ηλικία, με κοιλιά και μεγάλη μύτη».

Η αστυνομία τελικά συνέλαβε τον 68χρονο άνδρα στις 17 Μαρτίου όπου και τον ανέκριναν με τις κατηγορίες του βιασμού. Ο ίδιος ομολόγησε πως βρήκε την φωτογραφία ενός μοντέλου στην αναζήτηση Google για να κρατήσει, όπως είπε, την ανωνυμία του. Όταν όμως ρωτήθηκε αν διέπραξε τους βιασμούς, εκείνος δήλωσε πως όταν καθεμιά από τις γυναίκες μπήκε γυμνή στο υπνοδωμάτιο, για εκείνον έδιναν την συγκατάθεσή τους, ενώ πρόσθεσε πως να τον ρωτούσαν εξαρχής αν είναι ο άντρα της φωτογραφίας, εκείνος θα τους έλεγε την αλήθεια.

«Μερικές γυναίκες έχουν μια τρελή πλευρά και τους αρέσουν οι άνδρες που τις εκπλήσσουν», φέρεται να είπε.

Ο δικηγόρος του, Laurent Poumarède, υποστηρίζει πως ο πελάτης του δεν εξανάγκασε τις γυναίκες να έρθουν σε επαφή μαζί του και άφησε να εννοηθεί πως ίσως κάποια από τα θύματα να ήξεραν πως ο όμορφος άντρας της φωτογραφίας δεν ήταν το άτομο με τον οποίον μιλούσαν, όμως επέλεξαν να μην δουν κατάματα την αλήθεια.

Από την άλλη, ο Mohamed Maktouf, δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ισχυρίζεται πως παρόλο που ο άντρας δεν χρησιμοποίησε βία για να προβεί σε αυτές τις πράξεις, οι γυναίκες βιάστηκαν. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο άνδρας αυτός χρησιμοποίησε ψευδή στοιχεία που του επέτρεψαν να έρθει σε σεξουαλικές επαφές στις οποίες δεν θα κατάφερνε να έρθει αν δεν κρυβόταν πίσω από μια ψεύτικη ταυτότητα.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η αστυνομία ανακάλυψε πως είχαν γίνει δύο παρόμοιες καταγγελίες το 2009 και το 2013, οι οποίες όμως ποτέ δεν έφτασαν να διερευνηθούν. Βρέθηκε μάλιστα πως ο 68χρονος είχε επικοινωνήσει με 342 γυναίκες διαφόρων ηλικιών σε όλη την Γαλλία και πως είχε στην κατοχή του φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου από 200 γυναικών.

«Οι ερευνητές τώρα προσπαθούν να βρουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα Le Parisien.

Πηγή: The Telegraph

Δημοφιλή