Οι κάμερες «συνέλαβαν» 15 χούλιγκαν στο «ντου» στο ΟΑΚΑ. Μαίνεται ο «πόλεμος» Γιαννακόπουλου-Ολυμπιακού

Οι κάμερες «συνέλαβαν» 15 χούλιγκαν στο «ντου» στο ΟΑΚΑ. Μαίνεται ο «πόλεμος» Γιαννακόπουλου-Ολυμπιακού

Συνολικά 15 άτομα έχει βάλει στο μικροσκόπιο η ΕΛ.ΑΣ. για την εισβολή χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για πρόσωπα που απεικονίζονται στο υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου και από τις σύγχρονες φορητές κάμερες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα άτομα που μπήκαν στον αγωνιστικό μέσω των εικόνων από τις κερκίδες πριν την εισβολή. «Όταν μπήκαν στο γήπεδο κάλυψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Πριν όμως τα πρόσωπά τους δεν ήταν καλυμμένα. Έτσι, πρώτα θα ταυτοποιήσουμε το πριν με το μετά και στη συνέχεια θα ταυτοποιήσουμε τα πρόσωπά τους με αυτά που έχουμε στο αρχείο με τους σεσημασμένους χούλιγκαν», εξηγεί αστυνομική πηγή.

Στο μεταξύ, περιπολικά της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας μετέβησαν την Κυριακή στο σπίτι και στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και αυτό γιατί είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ύβρεις που, σύμφωνα με τα στελέχη των ερυθρολεύκων, εξαπέλυσε στα αποδυτήρια σε βάρος του Βασίλη Σπανούλη. Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ήταν ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο του και έτσι δεν συνελήφθη. Σε βάρος του ασκήθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον αθλητικό Εισαγγελέα για τις καταγγελλόμενες απειλές.

Δημοφιλή