ΗΠΑ: Γυναίκα όμηρος σώθηκε από τον πιτσαδόρο

ΗΠΑ: Γυναίκα όμηρος σώθηκε από τον πιτσαδόρο
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Alex Wong via Getty Images

Μια παραγγελία στην αγαπημένη της πιτσαρία την γλύτωσε, μαζί με τα τρία παιδιά της, από την ομηρία που την κρατούσε ο φίλος της.

Το περιστατικό συνέβη στην Φλώριντα των ΗΠΑ, όπου Σέριλ Τρίντγουεϊ και τα τρία μικρά παιδιά της είχαν πέσει θύματα ομηρείας από τον Ίθαν Ερλ Νίκερσον.

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι καυγάδισε και ο δράστης κλείδωσε στο σπίτι τη φίλη του και τα παιδιά της. Η γυναίκα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνό της για λίγα δευτερόλεπτα, όσο χρόνο χρειαζόταν για να παραγγείλει μια πίτσα.

Η Τρίντγουεϊ, τακτική πελάτισσα μιας συγκεκριμένης πιτσαρίας, έστειλε μέσω διαδικτύου μια ξεχωριστή παραγγελία αφού στο «παράθυρο» με τα σχόλια των χρηστών του ιστοτόπου έγραψε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Στείλτε την αστυνομία».

Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση της γυναίκας. Έτσι, η παραγγελία έφτασε στο σπίτι με αστυνομική συνοδεία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Τρίντγουεϊ στεκόταν στην εξώπορτα έχοντας στην αγκαλιά της το μικρότερο από τα παιδιά της ενώ τα δύο άλλα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αιχμάλωτα του Νίκερσον ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι.

Έπειτα από εικοσάλεπτες διαπραγματεύσεις ο 26χρονος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση και παράνομη κατακράτηση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή