Η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου νέα πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ

Η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου νέα πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ
Eurokinissi

Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, μητέρα της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και αντιπρόεδρος του ΕΣΡ. Στη σχετική απόφαση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου, με αναπληρώτρια την Πέρσα Λαμπροπούλου.

Ως μέλη ορίστηκαν οι:

1) Δήμητρα Παπαδοπούλου-Κλαμαρή, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Αποστολά, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

2) Ιωάννης Βασιλόπουλος, Σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Πέτρο Τσαντίλα, Μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

3)Απόστολος Χριστόπουλος, ειδικός επιστήμονας-οικονομολόγος και Νικόλαος Αγγελής, ειδικός επιστήμονας-νομικός του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ως τακτικά μέλη με αναπληρωτές τους την Αγγελική Σιμιτοπούλου, ειδικό επιστήμονα- οικονομολόγο και Αλέξανδρο Οικονόμου, ειδικό επιστήμονα-νομικό του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Χρέη Γραμματέα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου υπαλλήλων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εκτελεί ο Ιωάννης Ηλιόπουλος, διοικητικός υπάλληλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Β με αναπληρωτή του την Ειρήνη Ξιφαρά, διοικητικό υπάλληλο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με βαθμό Γ.

Η θητεία του ΕΣΡ με αυτήν τη σύνθεση λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2016.

*Διόρθωση: Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΕΣΡ, όχι πρόεδρος του ΕΣΡ

Δημοφιλή