Ο εξωγήινος που ήταν μούμια: Η μεγάλη απάτη που απογοήτευσε τους λάτρεις των ΑΤΙΑ

Ο εξωγήινος που ήταν μούμια: Η μεγάλη απάτη που απογοήτευσε τους λάτρεις των ΑΤΙΑ
Twitter

Φωτογραφίες με ΑΤΙΑ και νεκρά σώματα ανθρωπομορφικών πλασμάτων αποτελούν για πολλούς ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής. Την προηγούμενη εβδομάδα μια ομάδα ουφο-λόγων αποκάλυψαν μια φωτογραφία σε ένα μεγάλο διαδικτυακό κοινό, στα πλαίσια μιας εκδήλωσης με το όνομα «Γίνε Μάρτυρας» (Be Witness).

Η φωτογραφία σύμφωνα με τους ψευδοεπιστήμονες έδειχνε το νεκρό σώμα ενός εξωγήινου, το οποίο είχε προέλθει από την υποτιθέμενη πτώση ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου κοντά στην πόλη Roswell στο Νέο Μεξικό το 1947. Το τελευταίο περιστατικό θεωρείται πραγματικό από πολλούς ανθρώπους και στο παρελθόν είχε μπει στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης της Αμερικής.

Ο κύριος ερευνητής, Tony Braglia, που ανέλυσε τις φωτογραφίες, αποκάλυψε τώρα πως στην πραγματικότητα είχε γίνει κάποιο λάθος και ο «εξωγήινος» δεν ήταν παρά το μουμιοποιημένο σώμα ενός μικρού παιδιού το οποίο φυλάσσεται στο Μουσείο Smithsonian.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η εκδήλωση ήταν εξ' αρχής μια απάτη ή αν πρόκειται για ένα λάθος του Braglia το οποίο διαπίστωσε ο ίδιος στη συνέχεια. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως πρόκειται για υπόθεση λάθος ταυτοποίησης, όχι εξαπάτησης. Σύμφωνα όμως με την Mirror Online, οι επισκέπτες που επισκέφτηκαν το Μεξικό και πλήρωσαν για να δουν την αποκάλυψη ήταν 6.000, ενώ χιλιάδες ήταν αυτοί που πλήρωσαν 20 δολάρια για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το διαδίκτυο.

Επίσης, κατά την αποκάλυψη είχε αφηγηθεί η ιστορία προέλευσης των φωτογραφιών, οι οποίες υποτίθεται πως κατέληξαν στα χέρια των ουφο-λόγων από ένα ζευγάρι που είχε βγάλει τις φωτογραφίες τις είχε δείξει σε ένα κτηνίατρο και μετέπειτα τις είχε κρατήσει κρυμμένες για καιρό. Σύμφωνα με τους ερευνητές, εκείνοι ονομάζονταν Bernerd και Hilda Ray.

Τέλος, ο δημοσιογράφος Jaime Maussan που ήταν ένας από τους οργανωτές της εκδήλωσης Be Witness, δέχτηκε το ενδεχόμενο να έχει γίνει κάποιο λάθος και οι φωτογραφίες να δείχνουν ένα νεκρό παιδί, όμως τόνισε πως το μουμιοποιημένο σώμα έχει τόσες πολλές ανωμαλίες που είναι αδύνατο να είναι ανθρώπινο.

Πηγή: Daily Mirror

Δημοφιλή