Κινέζα έκανε γυμνό bungee jumping στην Ταϊλάνδη και...καταζητείται

Κινέζα έκανε γυμνό bungee jumping στην Ταϊλάνδη και...καταζητείται

Τον γύρο των απωανατολικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν οι εικόνες μιας νεαρής Κινέζας από το Χονγκ Κονγκ η οποία έκανε γυμνή bungee jumping στο Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης- ωστόσο, τα σχόλια είναι περισσότερο αρνητικά παρά θετικά!

Το βίντεο ανέβηκε σε ταϊλανδέζικο site κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα μέσα στον μήνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για 17χρονη που ισχυρίστηκε ότι ήταν μοντέλο και ότι το «γυμνό άλμα» χρειαζόταν για βίντεο για τη δουλειά τους. Η ίδια φαίνεται πως φορούσε στην αρχή μπικίνι, το οποίο έβγαλε λίγο πριν πηδήξει.

Σημειώνεται πως το Τσιάνγκ Μάι θεωρείται πόλη με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, και οι αρχές δεν αντιμετωπίζουν θετικά προκλητικές ενέργειες, που μπορεί να βλάψουν τη φήμη της περιοχής. Ως εκ τούτου, μετά την κυκλοφορία του βίντεο έγινε αστυνομική έρευνα και συνελήφθη ο διαχειριστής της εγκατάστασης, που ομολόγησε ότι το συμβάν έλαβε χώρα στις 6 Μαΐου και ζήτησε συγνώμη, καθώς δεν πίστευε ότι το βίντεο θα γινόταν viral. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε πρόστιμο, ενώ, σύμφωνα με το shangaiist.com, η κοπέλα θεωρείται ότι έχει εγκαταλείψει ήδη τη χώρα, ωστόσο αναζητείται.

Δημοφιλή