Ο Ντεπαρντιέ αγαπάει πολύ τον Πούτιν και επισκέπτεται συχνά την ΕΣΣΔ. Βρες το λάθος

Ο Ντεπαρντιέ αγαπάει πολύ τον Πούτιν και επισκέπτεται συχνά την ΕΣΣΔ. Βρες το λάθος
igorjan/Flickr

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Ιζαμπέλ Ιπέρ στην ταινία Valley Of Love και διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στον πρόεδρο της Ρωσίας. Και όπως είπε τον «αγαπάει πολύ» και επισκέπτεται συχνά την ΕΣΣΔ. Αμέσως βέβαια το διόρθωσε και αποκάλεσε την χώρα Ρωσία, αλλά είχε ήδη προκαλέσει την έκπληξη των δημοσιογράφων, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα αφότου «αυτοεξορίστηκε» στο Βέλγιο για φορολογικούς λόγους.

Όταν ρωτήθηκε για την Ουκρανία είπε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία.

«Είμαι όπως όλος ο κόσμος, σοκαρισμένος. Γνώριζα πολύ καλά τον Βίκτορ Γιουσένκο (σ.σ πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας) και λατρεύω τον ουκρανικό λαό, όμως οι συρράξεις δεν είναι δική μου δουλειά. Γνωρίζω ότι εάν η Κριμαία ήταν αμερικανική θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σκεφτείτε το» τόνισε ο Ντεπαρντιέ.

«Λατρεύω την Ουκρανία, την επισκεπτόμουν συχνά με τον Βίκτορ Γιουσένκο, και το βλέπω ακόμα ότι εκείνος δεν ήθελε ποτέ την εξουσία» προσέθεσε.

«Υπάρχουν τόσες εθνότητες στη Ρωσία, τόσα πράγματα, δεν ισχυρίζομαι ότι τα γνωρίσω ούτε θα γίνω ο εκπρόσωπος τύπου του τι γίνεται. Δεν αγαπώ τον πόλεμο, δεν αγαπώ τις συγκρούσεις, προκαλούν τον θάνατο» ανθρώπων, είπε επίσης.

Δημοφιλή