H Μπάρμπι της Ρωσίας: Δεν είχε ποτέ αγόρι και μένει ακόμη με τους γονείς της

H Μπάρμπι της Ρωσίας: Δεν είχε ποτέ αγόρι και μένει ακόμη με τους γονείς της

Η Angelica Kenova είναι μια κοπέλα 26χρονών, από τη Ρωσία. Ζει στη Μόσχα, με τους γονείς της, οι οποίοι από τη γέννηση της έως και σήμερα την ντύνουν σαν να είναι κούκλα και δεν της επιτρέπουν να βγει ραντεβού με αγόρια, παρά μόνον εάν συνοδεύεται από τη μητέρα της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Angelica- που δηλώνει μοντέλο, ψυχολόγος και μπαλαρίνα- δεν είχε ποτέ ως σήμερα ένα αγόρι, όπως εξομολογείται.

Η 26χρονη κοπέλα, που έχει σωματικές αναλογίες όσο και καθημερινότητα όμοια με της Barbie, έχει χιλιάδες ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία φροντίζει να κάνει τακτικές αναρτήσεις φωτογραφιών της.

“Οι γονείς μου”, λέει, “με μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και δεν με άφησαν ποτέ να βγω έξω, να βγαίνω ραντεβού με αγόρια ή να έχω τις συνήθεις ενήλικες εμπειρίες. Ως αποτέλεσμα, δεν είμαι κατάλληλη για μία αληθινή ζωή- είμαι σαν μια ζωντανή κούκλα. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν υπάρξει υπερπροστατευτικοί για όλη τη ζωή μου. Κάποιοι γονείς διώχνουν τα παιδιά τους από το σπίτι, μόλις γίνουν 18 χρονών- όχι οι δικοί μου”.

Και συνεχίζει: “Δεν διάλεξα εγώ την όψη της κούκλας από μόνη μου, οι γονείς μου το έκαναν. Όταν έγινα 6 χρονών, η μητέρα μου ξεκίνησα να μου αγοράζει συλλεκτικές Barbie και όλο ενθουσιασμό να με ντύνει σαν να ήμουν και εγώ μια. Η μητέρα μου με ενέπνευσε και με παρότρυνε να γίνω σαν εκείνη. Οι γονείς μου με αποκαλούσαν πριγκίπισσα και μου αγόραζαν πάντοτε τα καλύτερα ρούχα. Μπορείτε να πείτε πως μου έδιναν υπερβολική προσοχή- δεν ήμουν ποτέ ελεύθερη να κάνω κάτι, αν δεν μου το επέτρεπαν. Δεν μου επιτρέπεται ούτε να αγοράζω τα ρούχα μου χωρίς της μητέρα μου”.

Η κοπέλα εξομολογείται πως δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά από μικρή ηλικία προπονείται καθημερινά, με προσωπικό γυμναστή, προκειμένου να έχει τις αναλογίες της αγαπημένης της κούκλας. Έχει πολλές φιλοδοξίες, για μια καριέρα στο μόντελινγκ, στα ερχόμενα χρόνια.

Δημοφιλή