Ο «απόλυτος εφιάλτης κάθε νύφης» σε μια φωτογραφία: Η πρόταση γάμου που εξόργισε το Internet

Ο «απόλυτος εφιάλτης κάθε νύφης» σε μια φωτογραφία: Η πρόταση γάμου που εξόργισε το Internet
imgur

Επίδοξες νύφες, φανταστείτε την ημέρα του γάμου σας... Είναι η δική σας μέρα, όλα πρέπει να αφορούν εσάς και κανέναν άλλο – ή μάλλον καλύτερα, καμία άλλη. Φανταστείτε τώρα ότι εκείνη την ημέρα, κάποιος κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και ο φωτογράφος είναι εκεί για να αποτυπώσει τη στιγμή και μάλιστα ακριβώς μπροστά από το τραπέζι του γάμου σας. Δεν θα σας άρεσε και πολύ να τραβήξει κάποιος άλλος τα βλέμματα σωστά;

Και όμως μία νύφη φαίνεται ότι έζησε τον «απόλυτο τρόμο», σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Imgur. Εκεί βλέπουμε τη στιγμή που γίνεται η πρόταση γάμου και αν προσπεράσεις το γεμάτο συγκίνηση ζευγάρι, στο βάθος υπάρχει και εκείνη η «καημένη» η νύφη που κοιτάει με ένα βεβιασμένο χαμόγελο.

Το στιγμιότυπο έγινε σύντομα viral και το Ίντερνετ δεν ήταν καθόλου χαρούμενο με αυτή την κίνηση που «κατέστρεψε τον γάμο του ζευγαριού». Κάποιοι μάλιστα πρότειναν το ζευγάρι να πληρώσει για τη δεξίωση του γάμου, ενώ άλλοι το προχώρησαν τόσο ώστε να τους ευχηθούν... κακή τύχη στη σχέση τους!

Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά στην πραγματικότητα. Όπως αναφέρει το New York Daily News, η μέλλουσα νύφη είναι η αδερφή της «θυμωμένης νύφης». Όπως δηλώνει μάλιστα η πρόταση γάμου ήταν ιδέα της αδερφής της. «Ο αρραβωνιαστικός μου της είπε ότι δεν ήθελε να καταστρέψει την ημέρα και αυτή επέμενε ότι απλώς θα την έκανε καλύτερη!», τονίζει η Megan.

Όπως φαίνεται, όλοι ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί, εκτός από την ίδια. «Ο γαμπρός είχε το δαχτυλίδι μου επάνω σε όλο το ταξίδι», προσθέτει. Υποστηρίζει επίσης ότι ο αρραβωνιαστικός της ήθελε να της κάνει την πρόταση στην παραλία, καθώς ο γάμος έγινε στην Καλιφόρνια, αλλά η νύφη του πρότεινε να γίνει στη δεξίωση του γάμου.

Όσο για το «χαμόγελο που σκοτώνει», το οποίο πολλοί λένε ότι έχει στο πρόσωπό της η νύφη, η Megan λέει ότι απέχει πάρα πολύ από την αλήθεια: «Στην πραγματικότητα προσπαθεί να μην κλάψει γιατί ήταν μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή για όλους μας.» Και για να το αποδείξει, έστειλε επιπλέον φωτογραφίες όπου η νύφη αγκαλιάζει το ζευγάρι γεμάτη χαρά – ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.

«Ήταν λυπηρό να το βλέπω», λέει για τη φωτογραφία και το πώς ερμηνεύτηκε η Megan. «Ίσως αν δεν ήξερα και εγώ όλη την ιστορία, να ένιωθα όπως μερικοί από αυτούς, αλλά δεν θα έλεγα την άποψη μου επειδή δεν με αφορά.»

Ησύχασε λοιπόν Megan! Η αλήθεια αποκαταστάθηκε και εμείς πλέον δεν φοβόμαστε ότι η αδερφή σου ετοιμάζει κάποιο διαβολικό σχέδιο για τη δική σου γαμήλια ημέρα.

Δημοφιλή