Βίντεο: Να γιατί δεν πρέπει να μεθύσετε στο γάμο σας

Βίντεο: Ο γαμπρός που μέθυσε και κατέστρεψε την ημέρα του γάμου για τη νύφη

Κανείς δεν θα κατηγορούσε έναν άνδρα, που γιορτάζοντας τις στιγμές της «σημαντικότερης ημέρας της ζωής του», ήπιε ένα-δύο ποτηράκια παραπάνω.

Τι γίνεται, όμως, όταν τα ποτηράκια είναι ποτήρια, και μάλιστα σημαντικά περισσότερα και το μέτρο έχει χαθεί;

Δυστυχώς, ένας γαμπρός ήπιε αρκετά παραπάνω από ότι έπρεπε και, το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, θα το θυμίζει σε εκείνον και τη γυναίκα του για πάντα.

Αρχικά, λοιπόν, μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε μια χορευτική παράσταση για τη γυναίκα του- κι ας μην μπορούσε καλά-καλά να κουνηθεί. Όταν την πλησίασε, μάλιστα, για να κάνει αυτό που θα ονόμαζε κανείς ως ένα ιδιότυπο lap dance, το μόνο που κατάφερε, αφού έκατσε στα πόδια της γυναίκας του, ήταν να γλιστρήσει στο πάτωμα.

Στη συνέχεια, άρχισε να «παίζει» με το πόδι της νεονύμφου, να προσπαθεί να της αφαιρέσει τα ρούχα με το στόμα του και να δαγκώνει την ίδια. Η ίδια κατάφερε να μείνει ψύχραιμη και να περιμένει υπομονετικά τον πλέον άνδρα της, καταλήγοντας στο τέλος στο να δέχεται την παρηγοριά της οικογένειας της, ενώ άλλοι φίλοι απομάκρυναν τον ίδιο, προκειμένου να ξεμεθύσει.

Δημοφιλή