11 ακόμη πράγματα που (και όμως!) δεν γνωρίζατε για τα «Φιλαράκια»

11 ακόμη πράγματα που (και όμως!) δεν γνωρίζατε για τα «Φιλαράκια»
385848 12: Actors (l-r): Courteney Cox Arquette as Monica Geller and Lisa Kudrow as Phoebe Buffay star in NBC's comedy series 'Friends' Episode: 'The One Where Chandler Doesn''t Like Dogs.' (Photo by Warner Bros. Television)
385848 12: Actors (l-r): Courteney Cox Arquette as Monica Geller and Lisa Kudrow as Phoebe Buffay star in NBC's comedy series 'Friends' Episode: 'The One Where Chandler Doesn''t Like Dogs.' (Photo by Warner Bros. Television)
Getty Images via Getty Images

Προς τιμήν των γενεθλίων της Κόρτνεϊ Κοξ στις 15 Ιουνίου, η Huffington Post βρήκε μερικά ακόμη πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη σειρά «Friends» και την αγαπημένη μας σεφ.

1.Η Κοξ ήταν μανιακή με την καθαριότητα όπως η Μόνικα και καθάριζε τα καμαρίνια των άλλων.

«Ας το αντιμετωπίσουμε, είναι αξιαγάπητη και έξυπνη και πραγματικά συγκεντρωμένη. Είναι η Μόνικα», είχε πει μία από τους δημιουργούς της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν στην Los Angeles Times το 1995.

2.Οι ηθοποιοί «τράβηξαν καλαμάκια» για το ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο και καλύτερο καμαρίνι.

Σύμφωνα με ένα αφιέρωμα του περιοδικού People το 200 «οι ηθοποιοί “τράβηξαν καλαμάκια” για να δουν ποιοι θα πάρουν τα μεγαλύτερα καμαρίνια, και αυτές οι πολύτιμες σουίτες αλλάζουν χέρια κάθε χρόνο».

3.Υπάρχει η φήμη ότι οι ηθοποιοί υπέγραψαν συμφωνία ότι δεν θα συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το 1997, από το Elle, η Cox απάντησε γελώντας: «δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπήρξε ποτέ καμία συμφωνία.»

4.Παρόλα αυτά, η Λίζα Κούντροου κάποτε αστειεύτηκε ότι όλο το καστ ήρθε πιο κοντά όταν άρχισαν να κοιμούνται μαζί.

Σε ένα αφιέρωμα του Us Weekly, η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου και η Κόρτνεϊ Κοξ ρωτήθηκαν τι θα γινόταν εάν οι άνδρες του καστ τις έβλεπαν γυμνές.

Η Κοξ αστειευόμενη είπε ότι όλοι θα γινόταν σαν αδέρφια και τότε η Κούντροου είπε: «Εννοείς αφότου θα σταματήσουμε να κοιμόμαστε μαζί;»

5.Οι σεναριογράφοι χρησιμοποιούσαν ένα διάγραμμα για να καταγράφουν πόσες ατάκες και αστεία είπε κάθε χαρακτήρας, για να είναι σίγουροι ότι είχαν το ίδιο ποσοστό.

Σύμφωνα με το ίδιο αφιέρωμα του People «στο τέλος το καστ ήταν σίγουρο ότι τα πράγματα ήταν δίκαια.»

6.Η Κοξ είχε ένα αποκλειστικά δικό της μέρος μέσα στο σετ, το «Courteney's Candy Cabinet».

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα σε Natural Living Today και US Weekly, η Κοξ ήταν εθισμένη στα γλυκά και το junk food και τα αποθήκευε σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

7.Ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ Λε Μπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια ανάμεσα στις λήψεις.

Σύμφωνα μάλιστα με το People, το Super Mario είχε την τιμητική του.

8.Ο Πολ Ραντ πήρε τελικά τον ρόλο του αφότου ο υπεύθυνος για το καστ έγραψε μόνο μία λέξη κατά τη διάρκεια της οντισιόν του: «Ονειρεμένος».

Ο υπεύθυνος για το καστ είπε σχετικά στην Huffington Post: «Κανείς δεν ταίριαζε ακριβώς για τον ρόλο. Ο Πολ ήρθε και έκανε μία ανάγνωση μαζί με την Λίζα. Το μόνο που έγραψα στις σημειώσεις μου ήταν “ονειρεμένος”!»

9.Οι ηθοποιοί, μετά από από απόφαση του Ντέιβιντ Σουίμερ, έκαναν μία «παρέμβαση» για την Άνιστον, λόγω της συνεχούς αργοπορίας της στα γυρίσματα.

«Τα αγόρια έκαναν μια παρέμβαση για την αργοπορία μου», δήλωσε η Άνιστον στο US Weekly. «Ο Ντέιβιντ το έκανε. Πολύ ευγενικά. Την ημέρα που το ξυπνητήρι μου δεν χτύπησε.»

10.Η Κούντροου θεωρούνταν ως η εξυπνότερη από τους υπόλοιπους, αν και ο ρόλος της στη σειρά ήταν «ανόητος».

Σύμφωνα με το US Weekly, η ηθοποιός «δεν έμοιαζε να έχει τίποτα κοινό με την Φοίβη, εκτός από τον τρόπο που δίνει τις ατάκες της.»

Η Κοξ επίσης έχει περιγράψει την Κούντροου ως «τον εξυπνότερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει.»

11.Πολύ πριν γίνουν ζευγάρι στη σειρά, η Κοξ είχε δηλώσει ότι εάν η Μόνικα έπρεπε να κοιμηθεί με κάποιον, τότε θα επέλεγε τον Τσάντλερ.

Το δικαιολόγησε λέγοντας στο Elle ότι το σαρκαστικό χιούμορ του ήταν ίδιο με της Μόνικα.

Τελικά, έγιναν ζευγάρι στο φινάλε της τέταρτης σεζόν, σχεδόν ένα χρόνο μετά από τις δηλώσεις της.

Όλες οι φωτογραφίες είναι Getty.

Δημοφιλή