Έσκαψε... τούνελ για να σφαγιάσει το θύμα του. To θρίλερ στα Καμίνια με την εξαφάνιση του βασικού υπόπτου

Έσκαψε... τούνελ για να σφαγιάσει το θύμα του. Το θρίλερ στα Καμίνια με την εξαφάνιση του βασικού υπόπτου

Take a number where the blood just barely driedWait for something better, no one behind you watching your shadowThis feeling won't go" data-caption="I'll do a better job editing some shots from this shoot later.Take a number where the blood just barely driedWait for something better, no one behind you watching your shadowThis feeling won't go" data-credit="Alex Bellink/Flickr">

Σχεδόν δύο μήνες μετά την άγρια δολοφονία της 67χρονης Ε.Κ. στο πλυσταριό οικογενειακής πολυκατοικίας στα Καμίνια ο βασικός ύποπτος παραμένει άφαντος.

Ήταν Απρίλιος του 2015 όταν άνδρας έσκαψε για να ανοίξει οπή κάτω από το τοιχίο του πλυσταριού της διώροφης πολυκατοικίας της οδού Θεσσαλονίκης. Κατόπιν, έκρυψε επιμελώς την τρύπα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί. Όταν η 67χρονη γυναίκα κατέβηκε στις 28 Απριλίου στο πλυσταριό για να πλύνει ρούχα εκείνος παραμόνευε απ’ έξω.

Δίπλα στον χώρο υπήρχε μία μικρή τουαλέτα, την οποία η άτυχη γυναίκα θέλησε να χρησιμοποιήσει για την σωματική της ανάγκη. Ο δράστης επιτέθηκε εκείνη τη στιγμή αιφνιδιάζοντας την και καταφέρνοντας τρία θανατηφόρα πλήγματα με μαχαίρι στο λαιμό και στο στήθος.

Βασικός ύποπτος αυτών των ενεργειών και της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος από την ημέρα αποκάλυψης της δολοφονίας έχει εξαφανιστεί και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να έχει προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας του χώρου, διαπίστωσαν στο κάτω μέρος του τοιχίου κοντά στο πλυσταριό του κτιρίου, μία μεγάλη τρύπα, ικανή σε μέγεθος για να περάσει άνθρωπος.

Σε διπλανό σπίτι διέμενε ο πρώην σύζυγος του θύματος με τον οποίο είναι χωρισμένοι από το 1987. Έχουν μαζί δύο μεγάλα παιδιά, ο ένας Αρχιμανδρίτης και ο δεύτερος καθηγητής. Όταν οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν τον πρώην σύζυγο διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί. Μπαίνοντας στο σπίτι του βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο φαίνεται να εξηγεί στα παιδιά του τους λόγους της πράξης του, όπως και τα σημεία και τους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους έχει αφήσει χρήματα για εκείνους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Το χρονικό

Η 67χρονη είχε βρεθεί νεκρή στις 18:30 της 28ης Απριλίου -γυμνή από τη μέση και κάτω- μέσα στη μικρή τουαλέτα του πλυσταριού από τον αδερφό της, ο οποίος διέμενε στον 2ο όροφο της μονοκατοικίας,. Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου έμενε η ηλικιωμένη μητέρα τους, ενώ το θύμα στον 1ο όροφο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, αφού είχαν εντοπίσει τον τρόπο εισβολής του δράστη μέσω του… τούνελ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή κοσμήματα από τους εσωτερικούς χώρους. Τα τραύματα και ο τρόπος πλήξης χαρακτηρίζονταν από το μίσος του δράστη, κατευθύνοντας από την πρώτη στιγμή τις αστυνομικές έρευνες στο προσωπικό της περιβάλλον. Συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, συνέλλεξαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τον χώρο του εγκλήματος.

Δημοφιλή