Αμερικανός κάλεσε τoν αριθμό έκτακτης ανάγκης και πυροβόλησε τον αστυνομικό που έφτασε σπίτι του

Αμερικανός κάλεσε τoν αριθμό έκτακτης ανάγκης και πυροβόλησε τον αστυνομικό που έφτασε σπίτι του
Seen in Downtown Akron Ohio
Seen in Downtown Akron Ohio
Seluryar/Flickr

Ένας άνδρας ονόματι Trepierre Hummons από την πόλη Σινσινάτι της Πολιτείας του Οχάιο κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (911) και μόλις οι αρχές έφτασαν στο σπίτι του, εκείνος άνοιξε πυρ, αφαιρώντας την ζωή ενός αστυνομικού.

Ο 48χρονος Sonny Kim, πατέρας τριών παιδιών, και οι συνάδελφοί του είχαν λάβει μια κλήση από κάποιον που ισχυριζόταν πως βλέπει έναν οπλισμένο άνδρα να κινείται στην γειτονιά με ύποπτο τρόπο.

«Τριγυρνάει επιθετικά με ένα όπλο. (...) Είναι κοντά στα 20 και έχει ύψος γύρω στο 1.70... είναι παχουλός», είχε αναφέρει ο μάρτυρας, ο οποίος στην πραγματικότητα περιέγραφε τον ίδιο του το εαυτό.

Όταν τελικά το περιπολικό έφτασε στο σημείο, ο μάρτυρας-δράστης άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον αστυνομικό Sonny Kim. Αργότερα, έτρεξε εκεί και ένας άλλος αστυνομικός, ο οποίος κατάφερε να τραυματίσει θανάσιμα τον δράστη.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNN, ο Trepierre Hummons ανήκε σε μια τοπική συμμορία και είχε πρόσφατα έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Πρόσφατα είχε γράψει ένα μήνυμα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου αποχαιρετούσε τους φίλους του, ενώ άτομα από το κοντινό του περιβάλλον αποκάλυψαν πως τους είχε εκμυστηρευτεί ότι θέλει να αυτοκτονήσει από τα πυρά κάποιου αστυνομικού.

Δημοφιλή