Το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επαναπροσδιορίζει το επιχειρείν

Το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επαναπροσδιορίζει το επιχειρείν
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Στις 26 Ιουνίου 2015 το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου επαναπροσδιορίζεται με το – ανοιχτό προς το κοινό – συνέδριο re:Business | Reinventing Business |.

Κορυφαίοι CEOs διεθνών, επιτυχημένων start-up και επιχειρήσεων, καταξιωμένα διοικητικά στελέχη από όλο τον κόσμο καθώς και φοιτητές, θα βρεθούν στο Ζάππειο Μέγαρο για ένα ολοήμερο συνέδριο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 ετών του μεταπτυχιακού, στο οποίο η HuffPost Greece είναι χορηγός επικοινωνίας.

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη γενιά αποφοίτων του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του πρώτου MBA στην Ελλάδα, που μετρά συνολικά περισσότερους από 1.800 αποφοίτους οι οποίοι επανδρώνουν πλέον τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, το MBA επαναπροσδιορίζεται.

Έξι ενότητες και 24 ομιλητές, συνολικά, με διαφορετική σύνθεση ομιλιών στην κάθε ενότητα θα θίξουν σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, επενδύσεων & επιχειρηματικότητας, με αναφορές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα start-ups.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες δράσεις στο χώρο του Ζαππείου, στοχεύοντας στην αλληλεπίδραση του κοινού με την πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς και την ανάδειξη της ιστορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου όπως ένα Social Entrepreneurship Communities Corner, ένας πάγκος με αντικείμενα εποχής, memorabilia κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Δημοφιλή